THY'nin "isimsiz kahramanları" Ramazan Bayramı'nda çocukları hediyelerle sevindirdi

- "İsimsizlerTK" isimli sosyal medya hesaplarından harekete geçen 34 kabin memuru, 415 çocuğa kıyafet hediye etti

14.05.2021, 14:41 Genel
THY'nin

İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) zorlu şartlarında aldıkları önemli sorumluluklarla bilinen Türk Hava Yolları (THY) kabin memurları, Ramazan Bayramı'nda kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü.

THY'nin 34 kabin memuru, bayramın buruk sevincini yaşayan 415 çocuğa bayramlık kıyafet hediye etti.

"İsimsizlerTK" isimli sosyal medya hesabından ihtiyaç sahipleri için harekete geçen ekip, bayram organizasyonu kapsamında ilk olarak Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nde bulunan çocuklara bayram hediyelerini verdi.

Ardından da 17 noktada 17 ayrı ekip, çocuklar ve aileleriyle buluştu. Her çocuk için şort, tişört ve gömlekten oluşan 2 takım kıyafet hazırlayan isimsiz kahramanlar, pandemide sokağa dahi çıkamayan çocukların bayram sevinci oldu.

- Gökte tanışıp yerde iyilik yapıyorlar

Gökyüzünde tanıştıkları arkadaşları ile yeryüzünde ihtiyaç sahibi kimselere dokunan kabin memurları bayram organizasyonları sonrası 39. projelerini tamamlamış oldu.

Pandemi döneminde 1007 aileye hijyen ürünü ve erzak ulaştıran iyilik elçileri, Elazığ ve İzmir depremlerinde de etkilenen bölge halkına yardıma yaptı. Yardımsever arkadaşlarını aile olarak tanımlayan grup, diğer çalışmalarla Mardin'de bir ana sınıfı ve Ağrı'da da bir kütüphane açtı.


Yorumlar (0)