30 Haziran 2021 Miss World Hollanda Seçimi yapılacak

2021 için Miss World Hollanda seçimleri 30 Haziran'da yapılacak.

29.06.2021, 01:05 Haberler
30 Haziran 2021 Miss World Hollanda Seçimi yapılacak

Miss World Hollanda Hukuk İşleri ve Hollanda-Türk Basını İlişkileri Sorumlusu Tarık Saki, Miss World Hollanda seçimleri için alta yer alan basın bildirisini paylaştı: 


2021 için Miss World Hollanda seçimleri 30 Haziran'da yapılacak. Miss World Hollanda birincisi, dokuz güzel bayan finalist arasından seçilecek. Miss World Hollanda birincisi 16 Aralık'ta dünya çapındaki tüm ülkelerin birincileri ile ülkelerini temsilen bir araya geleceği Porto Riko ülkesinde Hollanda'yı temsil edecek. 

Miss World'un seçim kriterlerinde ağırlıklı olarak, adayların hayır işlerine ve sosyal faaliyetleri nasıl temsil ettikleri ön planda. Miss World ve Miss World Hollanda'nın sloganı bu nedenle 'Amaçlı Güzellik'tir’. Ayrıca karşılıklı mücadele ve rekabet söz konusu değildir, ancak sağlam dostlukların ve ağların geliştirilmesi esastır. Miss World Hollanda CEO'su Katia Maes ve ekibi, daha sonra ve mümkün olduğunda ve gerektiğinde birbirlerine yardım eli uzatabilecek değerli ağların oluşturulmasına ve karşılıklı iyi ilişkilere önemle yatırım yapıyor. 

Miss World ve Miss World Hollanda organizasyonu güzellik yarışmasına katılan alımlı bayanlara özel bir bakış ile yaklaşmaktadır. Katılımcılar seçirilerken sadece dış görünüşüne bakılmıyor. Bu hatta küçük bir önem teşkil ediyor. 30 Haziran'da yer bulacak seçimde hayır işlerini veya şahsen temsil ettiği 'amacı' en iyi şekilde yansıtan finalistin birinci olmasına sebep olacaktır. Dolayısıyla geleneksel mayo gösterisi de seçim programından kaldırıldı. Bu kısmen, kültürel ve dini nedenlerle kendilerini halka mayoyla göstermelerine izin verilmeyen ve ya göstermeyi istemeyen bayanları da yarışma bünyesine dahil etmek için alınan bir karardır. 

Güzellik yarışmaları alanında dünyanın ilk ana organizasyonu olan Miss World’un bu yıl ayrıca 70’inci yılı kutlanıyor. Bu orijinal konsept daha sonra dünya çapında birçok güzellik yarışması kuruluşu tarafından örnek alındı. Hollanda’da bulunan Miss World Hollanda organizasyonunun da bu yıl bir yıldönümü söz konusu, zira tam beş yıl önce ana organizasyon Miss World tarafından görevlendirilerek kurulmuştur. Bu yüzden bu yılki Miss World Hollanda birincisinin daha coşkulu bir şekilde seçileceğinin de duyurusunu yapmış olalım. 

Geçen yıl, Miss World Hollanda finalistleri Birleşmiş Milletler Derneği (NVVN) adına Birleşmiş Milletler'in 75’inci yıl kutlamalarına da katıldılar. Tüm bayanlar aynı 

zamanda NVVN için İyi Niyet Elçileridirler. https://nvvn.nl/ 

Bunun yanısıra geçen yıl Loevestein Şatosu'nda da temsil görevi gördüklerini de belirtmekte fayda var. Bu şato bu yıl ayrıca ‘Hugo de Groot'un kaçışının 400’üncü yıldönümünün’ ana merkezi olarak yerini alıyor. https://www.slotloevestein.nl/ 

Jüride ayrıca, NVVN Başkanı Simone Filippini ile tanınmış oyuncu ve sunucu Tanja Jess'i de yer alıyor. Diğer jüri üyeleri ise Brenda Muste ve Miss World Hollanda 2019/2020 birincisidir. 

Şu anda ülkenin her köşesinden birinciliği kazanmak için çok çalışan ve sosyal faaliyetlerde bulunan kararlı dokuz güzel finalist var. Aslında, her finalist, kendilerini Miss World Hollanda adına dışarıdan tanıtarak ve sosyal ve toplumsal düzeyde seslerini duyurarak zaten kazandı. 

Dokuz Miss World Hollanda finalistleri şu şekildedir: 

FRİSLAN EYALETİ 
Leeuwarden’dan Sanne van de Galiën 

KUZEY BRABANT EYALETİ 
Den Bosch'tan Mandy Beekwilder Goirle'den Neel Al Jabori Eindhoven'dan Dilay Willemstein 

KUZEY HOLLANDA EYALETİ 
Den Helder'dan Lizzy Dobbe Amsterdam’dan Laura Bas 

GÜNEY HOLLANDA EYALETİ 
Lahey'den Marisol Solianan 

OVERIJSSEL EYALETİ 
Zwolle'den Patricia Korenromp 

GELDERLAND EYALETİ 
Bennekom'dan Iris Borgman 

Daha fazla bilgi, Miss World Hollanda birincisi ile veya Miss World Hollanda'nın CEO'su Katia Maes ile röportaj ve fotoğraf malzemeleri için lütfen aşağıdaki kişiyle iletişime geçiniz. 

Bu basın bülteni aynı zamanda basına bir davettir: 

30 Haziran'da 18:30'dan itibaren Miss World Hollanda yarışmasına katılmaya

davetlisiniz. 

Not: Lütfen aşı belgesi veya negatif test sonucunu yanınızda getiriniz. 

Katılımınızı büyük bir sevinçle bekliyoruz! 

Adres: 

De Koning Party & Events

Isolatorweg 29 1014 AS, Amsterdam 

Katılımınızı aşağıda belirtilen sorumlumuza teyit edebilirsiniz: 

Tarık Saki 

Hukuk İşleri ve Hollanda-Türk Basını İlişkileri Sorumlusu Miss World Nederland

tel: +31(0)6 55 71 81 36

e-mail: [email protected] www.missworldnederland.nl 

Yorumlar (0)