Ahmet Ömer Neccar tarafından mağdur edilen Hişam Kasap yetkililere seslendi: Neccar'dan hakkımı istiyorum

Türkmeneli Televizyonu müdür yardımcısı Ahmet Ömer Neccar ile ilgili her geçen gün yeni bir skaldal gündeme geliyor.

09.01.2021, 22:29 Haberler
Ahmet Ömer Neccar tarafından mağdur edilen Hişam Kasap yetkililere seslendi: Neccar'dan hakkımı istiyorum

Kerkük'te kasap işini icra eden ve Türkmen toplumunda tanınan Hişam Kasap, gazeteci Eşref Kerküklü'ye, Türkmeneli TV müdür yardımcısı Ahmet Ömer Neccar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kasap, "Ahmet Ömer Neccar tarafından dolandırıldım. Benden bir haftalığına para borç istediler 2015 yılında bugün 2021 yılının ilk ayı ve hala paramın büyük kısmını alamadım her kez beni başkasına yönlendiriyor, oysa paraları Ahmet Ömer Neccar'ın eline saydım şahitlerin gözetiminde" dedi.


Türkmeneli TV'deki gelişmeleri gözetmek üzere Ankara'dan Kerkük'e gönderilen ve yaptığı bütün olumsuzluklara göz yumulan Ahmet Ömer Neccar ile ilgili skandallar devam ediyor.


Ahmet Ömer Neccar, MHP Manisa Milletvekili Olcay Kılavz'a plaket verirken.

Ahmet Ömer Neccar, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'a plaket verirken.


WhatsApp yolu ile gazeteci Eşref Kerküklü'ye çarpıcı açıklamalarda bulunan mağdur Hişam Kasap, "Milliyetçi Türkmen Hareketi binasında Ahmet Ömer Neccar'a 20 milyon Irak Dinar'ı ile 10 bin Dolar verdim. Bir hafta sonra vereceklerdi 6 yıl oldu, mağdur edildim Neccar tarafından yetkililerden yardım istiyorum" dedi.


Ahmet Ömer Neccar, MHP Manisa Milletvekili ile dayanışma resimi çektirerek, Kerkük'te yapacaklarına zemin oluşturuyor.

Kerküklü Türkmenler, "Ahmet Ömer Neccar'ın MHP Mersin Milletvekili ile resim çektirerek, Kerkük'te yapacakların zeminini oluşturuyor" diyorlar.


Hişam Kasap açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

Benden para borç istedikleri gün annem kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı, ben de annemin yanında hastanedeydim. Yaptıkları telefon konuşmasında milli duygularımızı okşarcasına konuşuyolardı. Ben de hasta anneciğimi hastane de bırakıp eve gittim yıllarca kasaplık yaparak biriktirdiklerimi Ahmet Ömer Neccar'ın eline saydım Abbas Beyatlı vardı ve bütün gelişmelere tanığı durumunda. Benim paramla yanı başka bir yoksullun parası ile Yoksulllara yardım edeceklerini söylediler. Ahmet Ömer Neccar tarafından mağdur oldum, paramı geri istiyorum.

Ankara'da, Milliyetçi Haraket Partisi milletvekilleri ile Bozkurt işareti yaparak resim çektiren ve Kerkük'teki Türkmenlere, 'Ülkücü' olarak kendini lansa eden Ahmet Ömer Neccar, Kerkük'te lüks bir yaşam içinde olduğu Türkmenler tarafından tartışılıyor. Ayrıca, yapılan tartışmalarda Ankara'da Türkmen Dosyası'nı elinde bulunduran ve Türkmeneli TV'den sorumlu emekli birisi ile de Neccar'ın ilişkisinin iyi olduğu ifade ediliyor.

Ahmet Ömer Neccar, Kerküklü Türkmen gençlerine belge verirken.


Hişam Kasap kimdir?


Kasap, 1983 yılında Irak'ın Kerkük kentinde dünyaya geldi. Üç cocuk babası Hişam Kasap, Kerkük'te kasaplık işi yapıyor. 2015 yılında Ahmet Ömer Neccar tarafından mağdur olması ile Türkmen toplumunda tanındı. Kerküklüler, kendi aralarında Haşim Kasap'ı tanıtırken, "Ahmet Ömer Neccar'ın mağdur ettiği" şeklinde tanıtılıyor. 


Hişam Kasap ile Eşref Kerküklü'nün konuşmasını dinlemek için tıklayın:

Türkmeneli Televizyonu müdür yardımcısı Ahmet Ömer Neccar, WhatsApp üzerinden gazeteci Eşref Kerküklü'nün sorusunu yanıtladı.


Neccar, Kerküklü'ye verdiği açıklamada Hişam Kasap'ı yalanlıyamadı. Tartışmalı yaşamı ile bilinen Ahmet Ömer Neccar, Kerküklü'ye verdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu borç bana ait değildir, kanıtlayacak çok belge var, bu paranın kimde olduğu ve nasıl alındığı Türkmen Milliyetçi Hareketi ekibine sorun. 1 şahit değil 8 şahidim var.



Alta yer alan haberleri okumak için resime tıklayın:


EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

Yorumlar (3)
Attila Abbas Kalandar 3 yıl önce
Söz sentir diyen sözünü tutsun
Genel Merkez neresi açıklansın Genel Başkan kim açıklama yapılsın
6 yıl aşkın bu borç niye ödenmiyor şahsi veya kurum teşkilat ise.
Ticaret ile uğraşan bir şahıs bu parayı 6 yılık kar hakkı ile talebi olmalı.
Ahmet hürmüzlü 3 yıl önce
Ahmet Ömer Neccar'ın lüks bir yaşam içinde olduğunu söylüyorsun da, kirada oturan birisinin nasıl lüks yaşamı olur, onu anlat bakalım
Sabah Özler 3 yıl önce
Düzeltme : MHP MV. Olcay Kılavuz Mersin millet vekilidir .
Bir TV kanalı idarecilerin borç alacak verecek sorunu ile ilgili bir siyasi partinin ne ilişkisi olabilir ki , ödenen para yeri parti binası şahid ise ayni partinin yetkilisi .