Barzani haddini aştı! Türkiye'nin bölündüğü haritanın önünde ABD'li yetkiliyle poz verdi!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkan'ı Mesud Barzani'den büyük skandal! Barzani bu kez de Türkiye'nin bölündüğü haritanın önünde ABD'li yetkiliyle poz vererek haddini aştı.

19.01.2022, 12:02 Haberler
Barzani haddini aştı! Türkiye'nin bölündüğü haritanın önünde ABD'li yetkiliyle poz verdi!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkan'ı Mesud Barzani'den haddini fazlasıyla aşan bir hareket geldi. Barzani bu kez de  Türkiye'nin bölündüğü haritanın önünde ABD'li yetkiliyle poz verdi. ABD’yi tatmin etmek için Maenza ile ‘bölünmüş’ Türkiye haritası önünde poz veren Barzani, büyük bir skandala imza attı.

‘ERMENİSTAN’ VE ‘KÜRDİSTAN’ İSMİ

 "Asyadaki Türkiye'nin yeni bir haritası" başlıklı haritanın önünde poz veren Barzani ve  ABD'li Nadine Maenza'nın önünde durduğu haritada Türk topraklarının birçok parçaya bölündüğü, doğu vilayetlerine Ermenistan, güneydoğu bölgelerine ise Kürdistan isminin verildiği görülüyor.

BARZANİ'DEN SKANDAL POZ! tÜRKİYE'NİN BÖLÜNDÜĞÜ HARİTA ÖNÜNDE ABD'Lİ YETKİLİYLE POZ VERDİ

SOSYAL MEDYADAN ‘MEMNUNİYET DUYDUM’ PAYLAŞIMI

Barzani sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Bugün Nadine Maenza'yı birçok diğer konunun yanı sıra Kürdistan halkının tarihi dini hürriyetlere hoşgörü geleneğini ve Peşmerge güçlerinin IŞİD teröristlerle mücadelesini konuşmak üzere Barzani karargahında ağırlamaktan memnuniyet duydum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)