Belçika'da Nabil Dirar olay oldu! Taraftarlar topa tutuyor...

Club Brugge'a kiralanan Nabil Dirar, Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından ara transfer döneminde eski takımında aradığı günleri bulamadı.

19.02.2021, 16:43 Haberler
Belçika'da Nabil Dirar olay oldu! Taraftarlar topa tutuyor...

 Club Brugge forması giyen Nabil Dirar, Belçika Pro Lig ekiplerinden UEFA  Avrupa Ligi son 32 turunda 1-1 berabere kaldıkları Dinamo Kiev futbolla oynadığı maçında taraftarların tepkisini çekti.


Club Brugge'a kiralanan Nabil Dirar, Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra ara transfer döneminde eski takımı Belçika temsilcisinde de beklentilerin uzağında bir başarı sergiliyor. Dinamo Kiev maçı sonrası 34 yaşındaki deneyimli sağ bek, Belçikalı futbolseverler tarafından sosyal medyada ilerleyen yaşı ve düşen performansı nedeniyle sert şekilde eleştirildi.


Club Brugge taraftarları, "Dirar sahadayken geçmişte yolculuğa çıkıyorum, bu kulübe katkı sağlamak için daha çok ekmek yemesi lazım, bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ama yaşın yalan söylemiyor Dirar, bu seviyenin oyuncusu değil, ayak uydurmakta zorlanıyor..." gibi ifadeler kullandı.


Nabil Dirar, Club Brugge formasıyla Pro Lig'de henüz resmi maça çıkmayan UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynanan Dinamo Kiev mücadelesine ilk 11'de başlayarak yeni takımında ilk kez bir maça ilk 11'de çıkmış oldu.


34 yaşındaki oyuncu, 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmada 69 dakika sahada kalarak yerini Ignace Van Der Brempt'e bıraktı. Nabil Dirar, Ligde Standard Liege maçının kadrosuna alınmayan Waasland-Beveren mücadelesinde ise kadroda olmasına karşın süre alamamıştı.

 

banner79
Yorumlar (0)