Denk Partisi Lideri Farid Azarkan'a Tehdit

DENK partisi lideri Farid Azarkan, başı kesilerek öldürülen Fransız öğretmen Samuel Paty ile ilgili  meclis tartışması sırasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tehdit edildiğini aktardı.   Farid Azarkan, sosyal medya sayfalarında yapılan tartışmanın ardından tehditleri gördüğünü ve adresi artı çocuklarının isimlerinin geçtiğini bildirdi.

18.11.2020, 11:08 Haberler
Denk Partisi Lideri Farid Azarkan'a Tehdit
DENK partisi lideri Farid Azarkan, başı kesilerek öldürülen Fransız öğretmen Samuel Paty ile ilgili  meclis tartışması sırasında yaptığı açıklamalar nedeniyle tehdit edildiğini aktardı.

 

Farid Azarkan, sosyal medya sayfalarında yapılan tartışmanın ardından tehditleri gördüğünü ve adresi artı çocuklarının isimlerinin geçtiğini bildirdi.

 

Geçtiğimiz hafta Meclis’te yapılan tartışmada DENK lideri, Müslümanlara hakaret esilmesini yasaklamaya çağıran bir dilekçe hazırlamış ve dilekçe için destek istemişti. Bu çağrı diğer  milletvekillerinden karşılık bulmadı. Vekillere göre dilekçenin zamanlaması Fransız öğretmeninin ölümü denk gelmesi ve Hollanda'nın bundan etkilenmiş olmasını fırsat olarak değerlendirildi.

 

Yorumlar (0)