Eşref Kerküklü Nedim Bahçekapılı ile görüştü! Bahçekapılı Gürcüoğlu'na meydan okudu

Gazeteci Eşref Kerküklü, Avrupa İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Nedim Bahçekapılı ile biraraya geldi.

22.06.2020, 16:07 Haberler
Eşref Kerküklü Nedim Bahçekapılı ile görüştü! Bahçekapılı Gürcüoğlu'na meydan okudu

Gazeteci Eşref Kerküklü, Avrupa İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Nedim Bahçekapılı ile biraraya geldi. Kerküklü görüşmeyi sosyalmedya sayfasından duyurdu.

Avrupa Türkmen Gazetesi yazarı Eşref Kerküklü, Avrupa İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Nedim Bahçekapılı ile biraraya geldi. Kerküklü görüşmeyi sosyalmedya sayfasından duyurdu.

İkili görüşmeyi paylaşan Kerküklü, Nedim Bahçekapılı’nın, “dik duruşu ve heybetli yürüşü dikkat çekti” diyerek Bahçekapılı’nın morali bozuk olmadığını ima etti.

İşte Kerküklü’nün yaptığı o paylaşım:

“Bugün Nedim Bahçekapılı ile biraraya geldik. Uzun uzun konuştuk. Bütün sorularımıza samimiyet ve büyük bir cesaretle yanıt verdi.

Dik duruşu ve heybetli yürüşü dikkat çekti
Yakında görsel söyleşisi yine burda sayfamda yer alacak. “Hikmet Gürcüoğlu sizin toplantılarının sesini kayıt etmiş, buna ne diyeceksiniz” sorusuna Bahçekapılı, “elinde ne varsa yayınlasın” diyerek Gürcüoğlu’na meydan okudu ve meydanın boş olmadığını, mutlak zafer İslam’ın ve İslam bayraktarların olduğunun sinyalini verdi…”

Ayrıca, Gazeteci Eşref Kerküklü‘nün çevresinden elde edilen kulis bilgilerine göre, Nedim Bahçekapılı’nın elindeki belgeler Hikmet Gürcüoğlu’nu tamamen bitirecek. Emin Ateş’in makalesinde yer aldığı gibi, “çürük elma” misali Gürcüoğlu artık toplum karşısına çıkmayarak kendisinin bir “çürük elma” olduğu hissiyatı uyandıracak ve belgelerin etkisi Hikmet Gürcüoğlu’nda kalıcı hasar oluşturacağı belirtiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=4ahXcebx-wE&list=PL0ct_SQLmsK1iWq_M6QRbbquWtsVWKgQU&index=1

Yorumlar (0)