Fahrettin Altun'dan Yunanistan'a Yunanca mesaj: Hep birlikte Türkiye'yiz

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya twitter hesabından, İstanbul'da yaşayan Musevi, Rum, Ermeni ve Süryani cemaatlerine mensup insanların, İslam dinine mensup Türk insanları ile yaşama kültürünü gösteren bir video paylaştı. Fahrettin Altun, paylaştığı görsel de Yunanca "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 'Hep birlikte Türkiye' olduğumuzun bilinciyle, eşit vatandaşlık ilkesini hayata geçirmek, milletimizin kültürel ve dini çeşitliliğini korumak için görülmemiş adımlar attık.

28.07.2020, 23:40 Haberler
Fahrettin Altun'dan Yunanistan'a Yunanca mesaj: Hep birlikte Türkiye'yiz
Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya twitter hesabından, İstanbul'da yaşayan Musevi, Rum, Ermeni ve Süryani cemaatlerine mensup insanların, İslam dinine mensup Türk insanları ile yaşama kültürünü gösteren bir video paylaştı.



Fahrettin Altun, paylaştığı görsel de Yunanca "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 'Hep birlikte Türkiye' olduğumuzun bilinciyle, eşit vatandaşlık ilkesini hayata geçirmek, milletimizin kültürel ve dini çeşitliliğini korumak için görülmemiş adımlar attık." ifadelerini yer verdi.

Yunanca şu ifadelere yer verdi:

Η Τουρκία, υπό την υγεσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας @RTErdogan, έκανε πρωτοφανή βήματα προκειμένου να προωθήσει την αρχή της ισοπολιτείας και να διατηρήσει την πολιτιστική και θρησκευτική πολυμορφία του Έθνους μας. Αυτό το επεισόδιο εστιάζει στην Ρωμαίικη Ορθόδοξη Κοινότητα.




https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1288186400026906626?s=20

banner1
Yorumlar (1)
"Bu 'gazete'ler Ynanistan'ın nüfuz ajanlarının sesi" - Eşref Kerküklü 4 yıl önce
[…] Fahrettin Altun’dan Yunanistan’a Yunanca mesaj: Hep birlikte Türkiye’yiz […]