FETÖ karıştı; Azılı FETÖ firarisi Emre Uslu'dan örgütü kızdıracak mesajlar

ABD'de yaşayan azılı FETÖ'cü Emre Uslu, 'Çok meşhur bazı cemaatçiler ortalık toz dumanken meydanda yoklardı. Bakıyorum da şimdi yavaş yavaş sosyal medyadan görünür olmaya başladılar' diye yazdı.

25.04.2020, 15:15 Haberler
FETÖ karıştı;  Azılı FETÖ firarisi Emre Uslu'dan örgütü kızdıracak mesajlar
ABD'de yaşayan azılı FETÖ'cü Emre Uslu, 'Çok meşhur bazı cemaatçiler ortalık toz dumanken meydanda yoklardı. Bakıyorum da şimdi yavaş yavaş sosyal medyadan görünür olmaya başladılar' diye yazdı.

Firari FETÖ’cü Emre Uslu, ilk koronavirüs vakasının görüldüğü günlerde Türkiye’ye beddua ederek “TR özelinde olanların ilahi Adaletin tecellisi olduğu o kadar açık ki görmemek için kör olmak lazım; masumların ocaklarına ateş saldılar, Allah ocaklarına korona ateşi saldı, gaybubete zorladılar Allah herkesi gaybubete tıktı, mallarına çöktüler Allah ekonomilerini çökertti” demişti.

Türkiye’ye kin kusan Uslu’nun sosyal medya mesajına onbinlerce tepki yanıtı geldi.

Ardından terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in sosyal medyadan yayınlanan bir konuşmasında sarf ettiği “İnsan, her şeyi kendinden bilmeli” sözleri Uslu’ya yanıt olarak yorumlanmıştı.

Terör örgütü lideri Gülen şöyle demişti:

“ Bu arada, ‘Falanlar filanlara zulmetmişlerdi de, filanlar haksızlıkta bulunmuşlardı da, dolayısıyla onların bu zulümlerinden dolayı geldi!’ gibi düşünce ve sözler ile bunları başkalarına fatura etmek suretiyle işin içinden sıyrılmaya çalışmamak lazım. Bu türlü bela ve musibetlerde -antrparantez arz ediyorum- elden geldiğince, insan, her şeyi kendinden bilmeli.”

FETÖ’nün azılı militanlarından Uslu ise bir süredir örgüt içine yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Uslu son mesajında “Çok meşhur bazı cemaatçiler ortalık toz dumanken meydanda yoklardı. Bakıyorum da şimdi yavaş yavaş sosyal medyadan görünür olmaya başladılar. Bakıyorum da cemaat mensuplarıyla çoktan desteklemeye başlamış bile. “İyi de kuzum ortalık yanarken nerdeydin?” diye soran yok. İğrenç…” ifadelerini kullandı.

Sevgili Cemaatçi arkadaşlar; cemaatinize dair tek bir soru sordum. Kimi takibi bırakırım diyor kimi küfür hakaret ediyor. Bu kadar tahammülünüz yoksa AKP'den ne farkınız var? Benim size söyleyebileceğim tek şey var: CEMAATİNİZİ DE ALIN GİDİN. SİZİN YOLUNUZ SİZE BENİMKİ BANA...

Uslu ardından şöyle yazdı:

“ Sevgili Cemaatçi arkadaşlar; cemaatinize dair tek bir soru sordum. Kimi takibi bırakırım diyor kimi küfür hakaret ediyor. Bu kadar tahammülünüz yoksa AKP’den ne farkınız var? Benim size söyleyebileceğim tek şey var: CEMAATİNİZİ DE ALIN GİDİN. SİZİN YOLUNUZ SİZE BENİMKİ BANA…”

Kaynak: Veryansıntv.com

Yorumlar (0)