Hacı Cesur dolandırıcılıktan sonra sapıklığı da mahkemeye taşındı

İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adını kullanarak dolandırıcılık yapan ve yakayı ele veren Hacı Cesur isimli şahsın son icraatı “pes artık” dedirtti. 

30.09.2021, 18:00 Haberler
Hacı Cesur dolandırıcılıktan sonra sapıklığı da mahkemeye taşındı

Büyü bozma işleri yaptığı ve biyoenerji ile tedavi ettiği yalanlarıyla komşusunun kızını kandıran Hacı Cesur 17 yaşındaki O.Ş.P isimli genç kıza tecavüz etmeye yeltendi. Anne G.P olayı öğrenir öğrenmez mahkemenin yolunu tuttu. Sapık Hacı Cesur’a ‘çocuğa cinsel istismarda bulunmak’ suçundan dava açıldı.

TürkGün'de yer alan habere göre, oturduğu apartmandaki komşusunun evine ortağı olarak tanıttığı bir kişiyle giden dolandırıcı Hacı Cesur 17 yaşındaki O.Ş.P ve annesi G.P’yi büyü bozduğu ve biyo enerji ile insanları tedavi ettiği yalanlarıyla kandırdı. Kızının B12 eksikliği olduğunu söyleyen anneye ‘ben kızınızı tedavi ederim’ diyen Hacı Cesur genç kızı ofisinde seansa almak istediğini söyledi. Anneyi ikna eden Hacı Cesur 17 yaşındaki genç kızın hastalığını bahane ederek sözde üç seanslık tedavi uyguladı. Her uygulamada bir adım daha ileri giden sapık şahıs son seansta genç kıza tecavüz etmeye kalktı. Genç kız ise tecavüze yeltenen Hacı Cesur’un elinden kurtulup kaçmayı başardı.

Başından geçen olaylar sonucu psikolojisi bozulan genç kız yaşadıklarını bir süre sonra annesine anlatmaya karar verdi. Anne ise genç kızın başından geçen talihsiz hadiseyi öğrenir öğrenmez komşusu Hacı Cesur’dan davacı oldu.

İstanbul’da, MHP lideri Devlet Bahçeli ve partinin üst düzey yöneticilerinin ismini kullanarak milyonlarca liralık vurgun yapan Hacı Cesur hakkında onlarca kişi şikayet başvurusunda bulunmuştu.

Hakkında kaçakçılık ve dolandırıcılık gibi suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Hacı Cesur, MHP’de yönetici olduğu ve Devlet Bahçeli’yi yakından tanıdığını iddia ederek kimi mağdurlara kendisine ait olmayan arsayı satarak, kiminden borç para alarak, bazılarına da şirket kuracağını söyleyerek milyonlarca lira vurgun yaptığı ortaya çıkmıştı.

banner79
Yorumlar (0)