'Hollanda'da yayın yapan 'Lifte24' adlı youtube kanalı Ankara'dan destek alıyor' diyen Bülent Moran böyle susturuldu

"Hollanda'da yayın yapan 'life24' adlı youtube kanalının Ankara'dan destek aldığını" yazan gazeteci Bülent Moran, İbrahim Karaman ve Fatih Karaman kardeşlerden 'program sözü' alınca geri adım attı. Geçtiğimiz günlerde Bülent Moran, sosyal medya facebook sayfasından, Hollanda'da 'life24' adlı bir youtube kanalının Ankara'dan destek aldığını

28.01.2021, 17:24 Haberler
'Hollanda'da yayın yapan 'Lifte24' adlı youtube kanalı Ankara'dan destek alıyor' diyen Bülent Moran böyle susturuldu

"Hollanda'da yayın yapan 'life24' adlı youtube kanalının Ankara'dan destek aldığını" yazan gazeteci Bülent Moran, İbrahim Karaman ve Fatih Karaman kardeşlerden 'program sözü' alınca geri adım attı.


Geçtiğimiz günlerde Bülent Moran, sosyal medya facebook sayfasından, Hollanda'da 'life24' adlı bir youtube kanalının Ankara'dan destek aldığını yazdı ve bu konu Hollanda'daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) yöneticileri ve gazeteciler tarafından günlerce tartışıldı.


Ankara'dan destek aldıkları konusu ortaya çıkmasından son derece rahatsız olan 'life24' youtube kanalı yöneticisi İbrahim Karaman'ın rahatsızlığı paylaşılan görsele yansıdı. Konunun üzeri kapatılması için Schuldhulp De Schie yöneticisi Fehmi Uzun devreye sokuldu. Uzun, Moran ile Karaman kardeşleri Ankara destekli 'life24' stüdyosunda bir araya getirdi ve uzlaşmalarını sağladı.


Hollanda'daki karikatüristler, bu uzlaşmanın arka planını karikatörle gözler önüne serdi.


İşte o karikatör:




Ayrıca, Bülent Moran, İbrahim Karaman ve Fatih Karaman ile birlikte çalışacaklarına dair uzlaştılar. Önümüzdeki süreçte, Moran'ın, 'live24' stüdyosunda program yapacağı bekleniliyor.


NE OLMUŞTU?


Gazeteci Bülent Moran, facebook sayfasından 'life24' adlı youtube kanalı ile ilgili Ankara'dan sübvansiyon aldığını yazmış ve gerçekleri ortaya çıkarmıştı.


Moran'ın, ortaya koyduğu gerçeklerin belgesi ve haberi altaki linkte yer alıyor:




EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner1
Yorumlar (0)