“Hollanda Diyanet Vakfı’dan Youtube kanalı Life 24’e yüklü miktarda maddi destek”

Sosyal medya Facebook kullanıcısı Fatih Yılmaz, yaptığı bir paylaşımda, Hollanda Diyanet Vakfı’nın YouTube kanalı Life 24’e yüklü miktarda destek olunduğunu yazdı.

24.04.2021, 23:31 Haberler
“Hollanda Diyanet Vakfı’dan Youtube kanalı Life 24’e yüklü miktarda maddi destek”

Hollanda Türk toplumunu yakından tanıyan ve yaptığı paylaşımlarla önemli konuları gündeme getiren, toplumun hedefi olmamak için Fatih Yılmaz ismi ile paylaşımlarda bulunan Yılmaz, Diyanet’in YouTube kanalı Life24’e yüklü miktarda maddi destek olduğunu ve bunun toplumdan sakladığını yazdı. (Klik hier voor Nederlands)


Hollanda Diyanet Vakfı’nın gizli faaliyetini ifşa eden Fatih Yılmaz yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Hollanda Diyanet Vakfı'ndan açıklama bekliyoruz. 

Sayın Vakıf başkanı, 
Ortada bir iddia dolaşmakta. HDV ile internet üzerinden Hollanda'da yayın yapan Haber ve Manşet gazetesinin sahibi olduğu (YouTube kanalı) Life24 TV ile Ramazan ayı boyunca uçuk fiyata anlaşma yaptığı söylenmekte. Uydu üzerinden yayın yapan daha kaliteli yayınlar varken doğru dürüst izleyicisi olmayan böyle bir yayını kim izleyecek yada izliyor. Korona döneminde o kadar camii sosyal medyada yardım dilenirken ve faiz batağında çırpınırken gerek varmıydı? Bir Türk vatandaşı müslüman olarak sizden cevap bekliyoruz. Hollanda Türk toplumunu bilgilendirmenizi rica ediyorum. 

Önemli not: Daha önce Bülent Şenay döneminde de fetönün gazetesi zaman ve diğer yayınlar uçuk rakamlarla desteklenmişti.
Saygılar



YouTube üzerinden yayın yapan Life24 ile ilgili benzer haberleri okumak için alta yer alan manşet resimlerine tıklayın:







 

banner79
Yorumlar (5)
Murat Deylik 3 yıl önce
Gören göz kılavuz istemez. Herşey ortada, her halde Life24 adlı uyduruk ve kitlesi olmayan 1-2 şaklabanın oluşturduğu amatör yayın kendi kendine Diyanetin reklamını yapmıyor. Şeffaf olmak müslümanlığın da gereğidir, millet yapılanı görüyor, milleti salak zan edenler onun tokadını da sürekli yiyor, izleyici rakkamları belli Ibrahım Karaman ve Yavuz Nufel'in, toplumda itibarları sıfır. Bunlar milletimizin cebindeki parayı tekrar çalamadıkları için bu sefer devletin cebindeki paraya göz diktiler, halbu ki o da milletimizin parasıdır. Yazıklar olsun! Eşref bey güzel konuları aydınlatıyor, tebrikler.
M.Onlu 3 yıl önce
Hollanda diyanet vakfının para aktardığına dair elinizde bir belge varmı? Belge olmadan bilgi olması yetmez, varsa belgeniz yayınlayın ne açıklaması bekliyorsunuz HDV dan,
Erdoga 3 yıl önce
Koskoca diyanet vakfı size cevapmi verir Allah aşkına, önce yeni müşaviri soracak Türkiye'ye sonra büyükelçilik zaten sizi sevmiyor, size ne cevap gelecek, life24 onların adamı, herkes kendine pastadan pay koparıyor baksana, o yüzden bu diyanet ihanet yeri olmuş biraz ileri giden dik duran yönetimi şantaj ve tehtidlerle hemen al aşağıya, biz yıllarca bu işten yaniktik ama kimseye derdimizi anlatamadik! Bir Arif soyturk belası var kimse basgecemiyor kendisi Türkiye'de yaşıyor adam burayı birileri aracılığıyla yönetiyor, neden kimse bu genel kurulda Hollanda'da üye yok diye sormuyor soramaz çünkü kuklalari getiriyorlar ama hadi buradaki insanlar halen 70 li yıllarda yaşamıyorlar zamana ayak uydurmak lazım, Türkiye'den yönetiliyor kardeşim biz buraliyiz hocalar çifte maaş alsın cenaze yikasinnpara alsın nikah yapsın para alsın, camilerde milletten borcunu ödemek için para toplasın diyanette life 24 yedirsin...hele bir tanıtım vidyosu yayınlıyorlar Allah aşkına kim yapmış life 24 mu sormak isterim belki parayı çok aldık kafamız ağrımasın diye beleş yapmistir
Arif Soytürk 3 yıl önce
Önce üslubuna dikkat et.Açık ismini soyadını yaz.Sonra seninle konuşalım.
Arif Soytürk 3 yıl önce
Önce üslubuna dikkat et.Açık ismini soyadını yaz.Sonra seninle konuşalım.