Hollanda güzeli Türk kökenli Dilay Willemstein: Sadece Hollanda'yı değil Türkiye'yi de temsil edeceğim 

Geçtiğimiz hafta Hollanda güzeli seçilen Dilay Willemstein, Hollanda’daki Türk gazetecileri ile bir araya geldi.

08.07.2021, 20:01 Haberler
Hollanda güzeli Türk kökenli Dilay Willemstein: Sadece Hollanda'yı değil Türkiye'yi de temsil edeceğim 

Başkent Amsterdam’da gerçekleşen "Miss World Nederland" 2020/2021 güzellik yarışmasının zorlu finalinde 9 finalistin arasından seçilen Türk kökenli Dilay Willemstein, Hollanda’da basın mensupları ile bir araya geldi. Willemstein, "sadece Hollanda'yı değil aynı zaman da Türkiye’yi de temsil edeceğim" dedi.

Miss World Nederland Hukuk İşleri ve Basın İlişkileri Sorumlusu Hukukçu Tarık Saki'nin organize ettiği basın toplantısında, Dilay Willemstein ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

Hollanda ve Türkiye'yi temsil edeceğim

Toplantıda hazır bulunan Miss World Nederland CEO’su Katia Maes, Willemstein ile ilgili aktardığı bilgilerde, "güzelik yarışmaları 70 yıldır yapılıyor. Dilay'ın iç güzelliği dışına yansımış bir kızımız. 16 Aralık 2021'de Kosta Rika'da 120 ülkenin güzeli ile yarışmaya hazırlanan Dilay, özel bir ekip tarafından hizmet görüyor" dedi. 

Dilay Willemstein, yaptığı konuşmada, "16 Aralık 2021 tarihinde Kosta Rika'da 120 ülkenin güzellik yarışmasında, sadece Hollanda’yı değil aynı zaman da Türkiye'yi de temsil edeceğim" dedi.



banner1
Yorumlar (0)