Hollanda'da bölünmüş Türkiye haritası! Tunahan Kuzu'nun gündeme getirmesi ile düzeltildi

Hollanda, Türkiye'ye yönelik niyetini göstermekten çekinmedi Hollanda okulları için basılan kitapta Türkiye haritasını üç parçaya bölünmüş olarak gösterdi.   Hollanda okullarında okutulmak üzere basılan kitapta Türkiye Cumhuriyeti devletinin haritası bölünmüş olarak gösterildi.

14.11.2020, 20:10 Haberler
Hollanda'da bölünmüş Türkiye haritası! Tunahan Kuzu'nun gündeme getirmesi ile düzeltildi
Hollanda, Türkiye'ye yönelik niyetini göstermekten çekinmedi Hollanda okulları için basılan kitapta Türkiye haritasını üç parçaya bölünmüş olarak gösterdi.

 

Hollanda okullarında okutulmak üzere basılan kitapta Türkiye Cumhuriyeti devletinin haritası bölünmüş olarak gösterildi. Bölünmüş Türkiye haritasından Ermenistan ve Kürdistan bölgeleri olarak gösterilen kitaba Hollanda Denk Partisi kurucu milletvekili Tunahan Kuzu sert tepki gösterdi.

 

Kuzu, sosyal medya sayfasında söz konusu kitabın ilgili bölümünü paylaşarak, "Rüyanızda görürsünüz! Türk ve Türkiye düşmanlığı Hollanda okullarında bakın nasıl bir boyut aldı" diyerek eleştirilerini paylaştı.

 

Konuyu gündeme getiren milletvekili Tunahan Kuzu'ya, Hollanda Türkleri sosyal medyadan teşekkür etti. Kuzu'nun öncülüğün de yapılan yoğun tepki sonrası, kitaplar yeniden basılacağı ve bölünmüş Türkiye haritası düzeltileceği öğrenildi.

 

İşte Kuzu'nun paylaşarak gündeme getirdiği o paylaşım:







 
EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner1
Yorumlar (0)