Hollanda’da polise saldıran kişinin (26) evinden cephanelik çıktı

Hollanda’nın Brabant bölgesi Sint Anthonis kasabasında (26) kişinin evine yapılan baskında polisler saldırıya uğradı. Yapılan aramada ise evden cephanelik ortaya çıktı.

10.04.2021, 21:35 Haberler
Hollanda’da polise saldıran kişinin (26) evinden cephanelik çıktı

Hollanda polisi yayınladığı bildiride şok ayrıntılara yer verdi. Bilgiye göre, evine baskın düzenlenen kişi polis memurlarına saldırdı. Memurlarına bir cisimle vurmaya çalışan saldırgan polisler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.  Evde yapılan aramalarda çok sayıda ateşli silah ve uyuşturucu ele geçirildi.


Narkotik, sahte euro banknotları ve yedi kilo yasadışı havai fişek ele geçirdi. Polis resimi sayfasından yaptığı duyuruda yaşanan olayı şu sözlerle duyurdu:

Sint Anthonis kasabasında,  gelen acil yardım çağrısı kapsamında Kolonel Silvertoplaan bölgesine gittik. Meslektaşlarımız saldırgan tarafından saldırıya maruz kaldı. Saldırgan ağır bir cisimle vurmaya çalıştı. Meslektaşlar adamı kontrol altına aldığında, şüpheli meslektaşlarımızdan birini ısırdı. Tutuklamanın ardından zanlının evinde arama yapıldı. Çok sayıda ateşli silahın yanı sıra narkotik, sahte euro banknotları ve yedi kilo yasadışı ağır havai fişek bulundu.

Saldırgan gözaltına alındı ve polis olayı soruşturmayı derinleştirdi.












 

banner1
Yorumlar (0)