Hollanda’da taraftarlar stadyumu bastı! Meşaleler yakarak girdiler

Hollanda'da Feyenoord taraftarı, seyircisiz maçta meşalelerle stadyumu bastı

17.05.2021, 10:00 Haberler
Hollanda’da taraftarlar stadyumu bastı! Meşaleler yakarak girdiler

Koronavirüsle mücadele kapsamında futbol müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam ederken Hollanda’da taraftarlar stadyum bastı.

Rotterdam kentinde oynanan Feyenoord - Waalwijk maçında ev sahibi ekibin taraftarları, maçın seyircisiz oynanmasına rağmen meşaleler yakarak stadyuma girdi.

Hollanda Eredivisie Ligi'nin 34. haftasında Rotterdam kentinde oynanan Feyenoord - RKC Waalwijk maçında Feyenoord taraftarları maça damga vurarak karşılaşmanın önüne geçtiler.

UEFA Konferans Ligi'ne kalma iddiasını son haftaya dek sürdüren Feyenoord'un Waalwijk'i 3-0 mağlup ettiği maç sırasında De Kuip Stadyumu'nun dışında toplanan Feyenoord taraftarları, meşaleler yakarak ve tezahüratlar yaparak takımlarına destek oldular.

Taraftarın desteği, maçın ikinci yarısında bir adım öteye taşındı. 

Maçın 67. dakikasında stadyuma giren çok sayıda taraftar, meşaleler yakarak saha kenarına kadar geldi. 

Hakem Bas Nijhuis karşılaşmayı durdururken, kırmızı-beyazlı oyuncular saha kenarına gelerek taraftarı alkışladılar. 

2016-17 sezonunda Fenerbahçe'yi de çalıştırmış  olan Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat ise bu arayı oyuncularına taktik vermek için kullandı.

Taraftarların beş dakika sonra stadyumu olaysız bir şekilde terk etmesiyle mücadele kaldığı yerden devam ederken, Feyenoord karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanarak ligi Avrupa potasının dışında, beşinci sırada tamamladı.
 

Yorumlar (0)