Hollanda'daki Denk Partisi 2021 milletvekili liste başı belli oldu

Denk partisinden yapılan yazılı açıklamada, partinin liste başı milletvekili Farid Azarkan olduğu belirtildi.   Açıklamanın devamında, "Farid Azarkan, bugün parti yönetimi tarafından 17 mart 2021 tarihli parlamento seçimlerinde DENK partisinin liste başı adayı olarak sunuldu.

08.09.2020, 21:29 Haberler
Hollanda'daki Denk Partisi 2021 milletvekili liste başı belli oldu
Denk partisinden yapılan yazılı açıklamada, partinin liste başı milletvekili Farid Azarkan olduğu belirtildi.

 

Açıklamanın devamında, "Farid Azarkan, bugün parti yönetimi tarafından 17 mart 2021 tarihli parlamento seçimlerinde DENK partisinin liste başı adayı olarak sunuldu. 26 Eylül 2020 tarihli parti kongresinde ise üyelerin onayına sunulacaktır" denildi.

 

Metin Çelik

 

Denk Partisi Başkanı Metin Çelik:

 
“Farid Azarkanı listebaşı olarak üyelerin onayına sunmaktan ötürü memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Azarkan ile partimize mükemmel bir listebaşı adayı kazandırmış bulunmaktayız. Azarkan meclis oturumlarında keskin söylemleri, eşit hakların önde gelen savunucusu ve tecrübeli siyasetçi olarak DENK partisinin mesajını etkin birşekilde ifade edeceğine, partimizi yeni başarılara yönlendireceğine inanıyorum.”

 

Farid Azarkan

 

Denk Partisi Meclis Grup Başkanı Farid Azarkan:

 
“Büyük bir onur, sorumluluk ve görev bilinci ile gelecek seçimlerde listebaşı olarak yer almayı kabul ediyorum. DENK partisinin bütün neferleri ile birlikte hareketimizi daha üst seviyeye taşıyacağız. İçerisinde bulunduğumuz korona krizinden dolayı eşitsizliğin, ırkçılığın ve yoksulluğun artmasını engellemeliyiz. Hiç yılmadan eşit haklar için ve aşırı sağın Hollandada yaşayan insanları köşeye sıkıştırmasını engellemek için mücadele edeceğim. Bu mücadele aşırı sağın ve yabancı düşmanlığının yükselişte olduğu dönemde hiç olmadığı kadar önemli.”

 
EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

 

Yorumlar (1)
Denk Partisi lideri Avukat Ejder Köse olurken, Parti'nin seçimlerdeki liste başı ise milletvekili Farid Azarkan oldu - Yeni Nesil Medya - Eşref Kerküklü 4 yıl önce
[…] Dr. Hicran Kazancı sessizliğini bozdu çok sert sözlerle İTC yönetimine yüklendi Hollanda’daki Denk Partisi 2021 milletvekili liste başı belli oldu Amsterdam ve Amstelveen’de 5 noktaya uyuşturucu baskını; Onlarca kilo uyuşturucu […]