İşkenceci Nurcan Serçe gözaltına alındı

6 çocuk annesi Nurcan Serçe, Temmuz ayında gözaltına alındığı, işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı bildirildi. Dün, kızını bozmaya çalışan Serçe ise az önce tekrar gözaltına alındı.

06.02.2021, 13:58 Haberler
İşkenceci Nurcan Serçe gözaltına alındı

Kızına gösterdiği şiddet dolayısı ile sosyal medyada  büyük tepki çekmişti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Nurcan Serçe’nin 6 çocuğunun ise devlet korumasına alındı.


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bir evladımıza annesi tarafından şiddet uygulandığına dair görüntülerin sosyal medyada yer alması ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur: 

Söz konusu olay, Kocaeli ilimizde, Temmuz 2020'de yaşanmıştır. Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır.

Çoçuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir.

Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz. 

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

NE OLMUŞTU?

Nurcan Serçe adlı kadının evladına uyguladığı şiddet görüntüleri sosyal medya sayfalarına yansımış büyük tepkiye neden olmuştu. 
Serçe'nin şiddet içeren görüntülerini izlemek için alta yer alan manşet resimine tıklayın:




EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

Yorumlar (0)