Köpeğe tecavüz eden Mehmet Haner kimdir?

Sosyal medyada bugün en çok konuşulan konular arasında Mehme Haner isimli kişinin köpeğe tecavüz ettiği iddiası yer aldı. Öyle ki Ataşehir'de bir tekel bayisi çalıştıran Mehmet Haner'in dükkanına gelen mahalleli, Haner'i köpeğe tecavüz etmekle itham etti.

17.06.2020, 00:18 Haberler
Köpeğe tecavüz eden Mehmet Haner kimdir?
Sosyal medyada bugün en çok konuşulan konular arasında Mehme Haner isimli kişinin köpeğe tecavüz ettiği iddiası yer aldı. Öyle ki Ataşehir'de bir tekel bayisi çalıştıran Mehmet Haner'in dükkanına gelen mahalleli, Haner'i köpeğe tecavüz etmekle itham etti. Mehmet Haner ise köpeği sevdiğini ifade etti. Ortaya çıkan görüntülerde mahallelinin, sokak köpeğine tecavüz ettiği iddia edilen Mehmet Haner'i darp ettiği görülüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=t21j35GYy7g

Sosyal medyada Avukat Umur Yıldırım isimli kişinin iddiasına göre Mehmet Haner isimli kişi, tekel bayi dükkanında 1 ay boyunca talihsiz köpeğe tecavüz etti. Bu iddianın duyulmasından sonra Mehmet Haner'in dükkanına gelen kişiler, tecavüz iddiasını yineleyerek Haner'i darp etti. Görüntülerden sonra Mehmet Haner'in emniyet güçlerine teslim edildiği iddia edildi.

https://twitter.com/avumuryildirim/status/1272827572980719617?s=20

Yorumlar (0)