Kumpasla DENK Partisi liderliğinden uzaklaştırılan

Kumpasla DENK Partisi liderliğinden uzaklaştırılan ancak parti teşkilatının ve cesur aydınların desteğiyle siyasi arenaya eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönen, eski parti lideri ve Hollanda milletvekili Tunahan Kuzu'ya parti içinden saldırılar sürüyor. Bel altı iftiralarıyla Tunahan Kuzu'ya ve parti tabanına darbe planladığı ortaya çıkan, organize ettiği operasyon elinde patlayan DENK Partisi başkanı Selçuk Öztürk'ün ekip arkadaşı Hollanda medyası üzerinden yeni bir skandala daha imza attı.

21.09.2020, 14:45 Haberler
Kumpasla DENK Partisi liderliğinden uzaklaştırılan
Kumpasla DENK Partisi liderliğinden uzaklaştırılan ancak parti teşkilatının ve cesur aydınların desteğiyle siyasi arenaya eskisinden daha güçlü bir şekilde geri dönen, eski parti lideri ve Hollanda milletvekili Tunahan Kuzu'ya parti içinden saldırılar sürüyor.

Bel altı iftiralarıyla Tunahan Kuzu'ya ve parti tabanına darbe planladığı ortaya çıkan, organize ettiği operasyon elinde patlayan DENK Partisi başkanı Selçuk Öztürk'ün ekip arkadaşı Hollanda medyası üzerinden yeni bir skandala daha imza attı.

, 6 haziran kongresi öncesi 4 saat içinde 2 tane açıklamada bulundu. Öztürk'ün 'karışık' olarak tarif edilen ve 260 binlik parti oyunu Öztürk'le birlikte son AB seçimlerinde dörtte bir oranına kadar eriten ekip arkadaşı
Ayhan Tonca Hollanda medyasına konuştu. Karışık Ayhan Tonca DENK partisinde liderlik iddiasında olduğunu söyleyerek kendisini sözde 'akil kişi' olarak tarif etmekten geri durmadı. Açıklamasında Tunahan Kuzu'nun itibarına yapılan suikastlara katkı yapan Ayhan Tonca bel altı saldırılarını sürdürerek Kuzu'yu ahlaksız olmakla tarif etti.

banner1
Yorumlar (0)