Mehmet Tütüncü önderliğinde, Hasan Özmen ve Cihat Demirci Ankara'da anıldı

Irak Türkmen Cephesi Ankara Temsilcisi Mehmet Tütüncü önderliğinde, kısa süre önce peş peşe hayatlarını kaybeden Türkmen siyasetçi ve devlet adamı Hasan Özmen ve Türkmen halk şairi Cihat Demirci Ankara'da anıldı. Irak Türkmen Cephesi (ITC) Diyale önceki dönem milletvekili, Türkmen siyasetçi ve devlet adamı Hasan Özmen Beyatlı, Irak Türklerinin milli şairi olan Türkmen halk şairi Cihat Demirci için başkent Ankara’da taziye töreni düzenlendi.

07.08.2020, 19:25 Haberler
Mehmet Tütüncü önderliğinde, Hasan Özmen ve Cihat Demirci Ankara'da anıldı
Irak Türkmen Cephesi Ankara Temsilcisi Mehmet Tütüncü önderliğinde, kısa süre önce peş peşe hayatlarını kaybeden Türkmen siyasetçi ve devlet adamı Hasan Özmen ve Türkmen halk şairi Cihat Demirci Ankara'da anıldı.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Diyale önceki dönem milletvekili, Türkmen siyasetçi ve devlet adamı Hasan Özmen Beyatlı, Irak Türklerinin milli şairi olan Türkmen halk şairi Cihat Demirci için başkent Ankara’da taziye töreni düzenlendi.

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği’nde gerçekleştirilen törene Bayatlı’nın aile üyeleri, Demirci ve Beyatlı'nın sevenleri katıldı. Merhumların ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Hüznün hakim olduğu taziyede sözcükler sevenlerinin sevenlerinin boğazına dizildi.

https://youtu.be/ZAkxPGh5Mc4







Yorumlar (0)