Özgürlük Partisi lideri Terrörist Geert Wilders, Erdoğan için 'terrörist' dedi

Türk ve İslam düşmanlığı çıkışları ile Hollanda'da siyasetin ana muhalefet lideri olan Özgürlük Partisi (PVV) başkanı ırkçı lider

25.10.2020, 14:18 Haberler
Özgürlük Partisi lideri Terrörist Geert Wilders, Erdoğan için 'terrörist' dedi
Türk ve İslam düşmanlığı çıkışları ile Hollanda'da siyasetin ana muhalefet lideri olan Özgürlük Partisi (PVV) başkanı ırkçı lider Geert Wilders, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir paylaşımını yaparak, 'terrorist' dedi.

 

Azınlık gruplara hakaret gibi suçlardan ceza alan Hollandalı ırkçı lider bu kez de Erdoğan'ı hedef alarak sosyal medya sayfasından bir paylaşımda bulundu.

 

İslam, Türkiye ve Osmanlı'ya ait figürlerin bulunduğu bir Erdoğan sözde 'karikatür'ü ile paylaşım yapan ırkçı Wilders, Erdoğan üzerinden Türk-İslam değerlerine saldırdı. Tepki çeken paylaşımı sonrası, Hollanda'daki Türkler ve Müslümanlar Wilders'e terörist ifadesini yoğun bir şekilde kullanarak Twitter'de 'terrörist Wilders' şeklinde tartışmaların ana konusu haline geldi.

 

İşte Wilders'ın tepki çeken o paylaşımı:



 
EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

Yorumlar (1)
Erdoğan'dan Irkçı Geert Wilders'a yanıt: Haddini bil vekil müsveddesi - Yeni Nesil Medya - Eşref Kerküklü 3 yıl önce
[…] Haberler Özgürlük Partisi lideri Terrörist Geert Wilders, Erdoğan için ‘terrörist’ ded… Amsterdam’da cinayete teşebbüs eden bir kişi 10 yıl hapis cezasına […]