Psikoterapist Ayşe Yazılıtaş: Kayseri Melikgazi Suat Altın İnşaat Firması Tarafından Resmen Dolandırıldık

Hollanda'da tanınan, Aile Danışmanlık Merkez Kurucusu Terapist Ayşe Yazılıtaş, dolandırıldığını bildirdi. Yazılıtaş yaptığı yazılı açıklamada, "2018 yılında Kayseri Melikgazi Suat Altın İnşaat firmasından daire aldık.

14.09.2020, 01:18 Haberler
Psikoterapist Ayşe Yazılıtaş: Kayseri Melikgazi Suat Altın İnşaat Firması Tarafından Resmen Dolandırıldık

Hollanda'da tanınan, Aile Danışmanlık Merkez Kurucusu Terapist Ayşe Yazılıtaş, dolandırıldığını bildirdi. Yazılıtaş yaptığı yazılı açıklamada, "2018 yılında Kayseri Melikgazi Suat Altın İnşaat firmasından daire aldık. Araştırmamızın sonucu Suat Altın İnşaat firması 2017 yılında ipotek almış ve daireyi bize ipotekli satmışlar. Resmen dolandırıldık" dedi.


Yazılıtaş, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Resmen dolandırıldık!!!

2018 yılında Kayseri Melikgazi Suat Altın İnşaat firmasından daire aldık. Firmada çalışan 2 personel: Güntay Altın ve Hüseyin Alırvermez bizden, tabu işlemlerini yoluna koymak adına bizden vekalet aldılar. Yurt dışında olduğumuz için işlerimizi yakından takip edemedik ve o yıl benim hastalığım nedeni ile TR (Türkiye'ye) gidememiştik. Ayrıca bizi dolandırabilecekleri aklımıza bile gelmedi. Sözleşmemiz var dedik, dairenin parasını taksitle banka yoluyla havale ettik dedik.

 

Bu hafta bizi Halkbank’tan aradilar ve dairemizin 2017 yılından itibaren ipotekli olduğunu söylediler. Başta biri bize şaka yapıyor sandık.
Araştırmamızın sonucu Suat Altın İnşaat firması 2017 yılında ipotek almış ve daireyi bize ipotekli satmışlar.

 

Yardıma ihtiyacımız var.
Güvenebileceğimiz dürüst ve tecrübeli bir avukat ihtiyacımız var. Kayseriden olması çok iyi olacak.

Ayrıca başka madur varsa bizimle irtibata geçebilir. Suat Altın İnşaat maduru.





EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner79
Yorumlar (0)