Terör örgütü PKK tarafından kızı kaçırılan anne Maide T. Berlin'de eylemini sürdürüyor

Almanya'da terör örgütü PKK'ya kızını kaptıran Maide T. Almanya'nın başkenti Berilin'de kaçırılan kızı için eylemini sürdürüyor.

09.09.2020, 16:39 Haberler
Terör örgütü PKK tarafından kızı kaçırılan anne Maide T. Berlin'de eylemini sürdürüyor
Almanya'da terör örgütü PKK'ya kızını kaptıran Maide T. Almanya'nın başkenti Berilin'de kaçırılan kızı için eylemini sürdürüyor. T., Diyarbakır'daki annelerin evlat eylemi ile ilgili eylem sonrası pek çok ailenin evladının geri döndüğünü hatırlatan gazetecilere şu açıklamda bulundu:

 
“Ben de umutluyum. Umarım en kısa zamanda ben de o sevinci yaşarım. Allah bu sevinci bütün annelere yaşatsın inşallah."

 

Kızı Nilüfer T.'yi çok özlediğini dile getiren anne Maide T, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 
“Çok düşünceliyim. Acaba benim kızım nerede? Benim kızım ne durumda? Çünkü benim kızım aynı zamanda astım hastası. Şu anda kızımın ne durumda olduğunu çok merak diyorum. Ne gece ne gündüz aklımdan çıkmıyor."

 

12 Kasım 2019 yılında Almanya'da okula gitmek için evden ayrılan Nilüfer T. bir daha eve geri dönmedi. Anne Maide T.,  terör örgütü PKK'nın yuvalanması olan "Navende Kurdistaniyen li Berlin" adlı PKK'ya insan kaynağı sağlayan ve adına 'dernek' denilen yerin önünde, kent merkezindeki Brandenburg Kapısı’nda, Federal Meclis ve Başbakanlığın önünde eylem yaparak kızının terör örgütünden kurtarılmasını dile getirmişti.

 
EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner1
Yorumlar (0)