Terör Örgütü Pkk'dan itirafi: Türkiye, Kuzey Irak'ta hakimiyet kurdu

Terör Örgütü PKK'nın örgüt bülteni ANF'de yer alan itiraflara göre, Türkiye, Kuzey Irak Kürt Bölgesinde hakimiyet kurdu, PKK'nın yerleştirdiği mayınlar Peşmerge tarafından temizlendiği itiraf edildi. Örgüt bülteni ANF'de yer alan itraflarda, "Barzani, Türkiye ile son derece uyum içinde çalışltığını ve Milli İstihbarat Teşkilatı'ın (MİT) talimatı doğrultusunda Peşmerge tarafından PKK'nın erzak toplaması engellendiği" yer aldı.

28.08.2020, 16:33 Haberler
Terör Örgütü Pkk'dan itirafi: Türkiye, Kuzey Irak'ta hakimiyet kurdu
Terör Örgütü PKK'nın örgüt bülteni ANF'de yer alan itiraflara göre, Türkiye, Kuzey Irak Kürt Bölgesinde hakimiyet kurdu, PKK'nın yerleştirdiği mayınlar Peşmerge tarafından temizlendiği itiraf edildi.

Örgüt bülteni ANF'de yer alan itraflarda, "Barzani, Türkiye ile son derece uyum içinde çalışltığını ve Milli İstihbarat Teşkilatı'ın (MİT) talimatı doğrultusunda Peşmerge tarafından PKK'nın erzak toplaması engellendiği" yer aldı.

Barzani'nin tutumunu eleştirmek amacı ile PKK bülteni ANF'de yer alan yazıda şu ifadelere yer verildi:
Barzani'nin hakim olduğu bölgede, MİT elemanları rahat hareket ediyor, PKK'nın erzak toplamasına engel olunuyor. Peşmerge, Türk polisi gibi davranıyor.

Barzani, Türkiye'deki sistemi Başur'da kurmak ve Başur'u küçük Türkiye yapmak istiyor. Türkiye'de olan koruculuk sistemini Barzani hükümeti, Başur'da uyguluyor ve askeri operasyonlarda en önde kullanıyor. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

 

banner79
Yorumlar (0)