VİDEO | Denk Partisi Kurucusu ve Milletvekili Tunahan Kuzu: Hollanda İslam, Türkiye üzerinden...

Denk Partisi Kurucusu ve Milletvekili Tunahan Kuzu, 17 Mart 2021'de yapılması planlanan Hollanda seçimlerini değerlendirdi. Tunahan Kuzu, meclise sunulan sözde Ermeni soykırımının kabulü önergesini ve Türkleri hedef alan gizli rapora ilişkin açıklamalarda bulundu.

07.03.2021, 16:10 Haberler
VİDEO | Denk Partisi Kurucusu ve Milletvekili Tunahan Kuzu: Hollanda İslam, Türkiye üzerinden...

Hollanda'da 17 Mart 2021'de yapılması planlanan meclis seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Seçimlerin koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ertelenme ihtimali bulunsa da partiler çalışmalarını sürdürüyor


Yaşanan o süreci A Haber'e değerlendiren Kuzu, şu açıklamada bulundu:

Maalesef alıştığımız bir süreç. 2020 yılında bu önerge her yıl olduğu gibi seçimlerden önce gündeme getiriliyor. Bu önerge 8 defa önerilmiş. Herkes bunun nasıl bir oyun olduğunu görüyor.

Maalesef sıkça rast geldiğimiz bir olay. Seçimlerden bir kaç gün önce Türk toplumu mercek altına alındı. Tekrar aynı şeyi görüyoruz. Hollanda'da Türk toplumu, İslam ve Türkiye üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu normal hale geldi. Buna müsaade etmememiz gerekiyor.

Videoyu izlemek için alta yer alan URL'yi kullanın:

https://www.ahaber.com.tr/ozel-haberler/2021/03/07/denk-partisi-kurucusu-ve-milletvekili-tunahan-kuzu-a-habere-konustu-hollanda-islam-turkiye-uzerinden

 

Yorumlar (0)