VİDEO | Hollanda-Almanya sınırında İsmail Yamak'ın şüpheli ölümü; Hollanda Polisini harekete geçirdi

Almanya sınırına 2 KM uzaklıkta yol kenarında ölü olarak, yoldan geçenler tarafından fark edilmesi üzere Hollanda polisine haber verildi.

26.08.2021, 21:21 Haberler
VİDEO | Hollanda-Almanya sınırında İsmail Yamak'ın şüpheli ölümü; Hollanda Polisini harekete geçirdi

Hollanda polisinin açıklamasına göre, 62 yaşındaki Zonguldak doğumlu İsmail Yamak’ın ölümü birileri tarafından gerçekleştirildiği üzerinde duruluyor.

Yamak’ın yol kenarında cansız bedeni ile karşılaşan polisler, İsmail Yamak’ın ayağında ayakkabının olmaması ve çoraplarının temiz olması, birileri tarafından öldürülüp yol kenarına bırakıldığı üzerinde duruluyor.

6 Ağustos 2021 Cuma sabahı kırsal alanda ölü olarak bulunan (62) Yamak’ın şiddete maruz kalarak hayatını kaybettiği düşünülüyor. Polis, Dinxperlo yakının da bulunan Breedenbroek adlı caddede yoldan geçen bir sürücünün tarafından fark edildi. 

Hollanda’da bilinen ‘opsporingverzocht’ adlı programında İsmail Yamak'ın cansız bedeninin bulunma anı temsili olarak canlandırılırken, cinayet hakkında polis görgü tanıklarından yardım talep etti.

Polis, araştırmayı genişletirken, İsmail Yamak’ın ölümü ile ilgili birden fazla insanın parmağı olduğu üzerinde yoğunlaşıyor.

opsporingverzocht programında yer alan görüntüleri izlemek için tıklayın:



banner79
Yorumlar (0)