Turgut Torunoğulları Kültür ve Turizm Elçisi seçildi

EdelStaal International Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, TUTAP tarafından Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi seçildi.

30.01.2021, 00:28 Haberler
Turgut Torunoğulları Kültür ve Turizm Elçisi seçildi

EdelStaal Grubun, 4.000 üzerinde personeliyle başta çelik tencere üretimi olmak üzere, turizm-otelcilik, gayrimenkul ve inşaat sektöründe birçok önemli yatırımları bilinen Torunoğulları, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) tarafından “Kültür ve Turizm Elçisi” seçildi.


Hollandalı, Belçikalı, Alman, İngiliz, İtalyan, Rus, Özbek, Kazak, Lübnanlı ve Azeri firmaları ile uluslararası başarılarına ve iş dünyasındaki saygınlığına vurgu yapıldı.


(Turizm ve Tanıtma Platformu) TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız imzalı beratta şu açıklamalara yer verildi:

Sayın Turgut Torunoğulları, ülkemizin tanıtımı adına göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlılık Türkiye’mize olan sevdamızın bir neticesidir. Bu sorumluluk kendi ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini tanıma ve tanıtma adına misyon üstlenmeyi de gerektirir. Bu çerçevede Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisi olmayı kabul ettiğiniz için teşekkür eder, TUTAP ailesine katılımınızdan onur duyar, şükranlarımı sunarım.

Turgut Torunoğulları meslek kuruluşlarında da aktif olması yanı sıra, 8 yıl Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Avrupa Komite Başkanlığı,  Hollanda Türk İş-Adamları Derneği’nin (HOTİAD) başkanlığını görevlerinde bulundu.  T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akrabalıklar Topluluğu Başkanlığı (YTB) Yurtdışı Vatandaşlar Danışma Kurulu Onur Üyesi.





EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner1
Yorumlar (1)
Masar mazrek 3 yıl önce
Yeni gorevin hayırlı olsun
Selam kosova ATİK masar mazrek