Mehmet Tahiroğlu Rotterdam'da öldürüldü

18 Eylül 2020, 16:19 Yazarlar Eşref Kerküklü
Mehmet Tahiroğlu Rotterdam'da öldürüldü
Hollanda'nın Rotterdam kentinde tanınan Mehmet Tahiroğlu. dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu arabasında ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Paralelyol (Parallelweg) park etmiş bir durumda olan arabasının içinde vurulmuş bir şekilde çevredekiler tarafından fark edildi. Tahiroğlu'nun, durumunun ağır olduğunu gören polis hemen ambulansı aradı ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olayla ilgili çevredeki insanlara sorular yönelten polis, görgü tanıkların karakola giderek bilgi vermeleri istendi. Ayrıca, Mehmet Tahiroğlu'nun ailesinin bilgisine başvurulduğu öğrenildi.

 

Son 2,5 yılda Hollanda'da 12 Türk iş insanı suikast sonucu hayatını kaybetti ve failleri meçhul oldu. Işte öldürülen işinsanların isimleri; Burak Arslan (29), Hakan Zatsan (43), Mustafa Ateş (50), Zeki Yumuşak (41), Kemal Zengin (44), Ergin Başakçı (41), Ömer Köksal (22), Ali Aydın (44), Şaban Berk (57), Mehmet Kılıçsoy (49) ve Mehmet Tahiroğlu (52), Ali Ekrem Kaynak (55 yaşındaki Ali Ekrem Kaynak, Hollanda'daki Fethullah Gülen yapılanmasının önemli isimlerinden biridir ve suikastın 'iç hesaplaşma' olduğu uzun süre medya da ve halk arasında tartışma konusu oldu).

 
EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER



 
Yorumlar (0)