Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçının ardından

- Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın:"Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kazanma ihtimalimiz yüksek diye düşünürken kalemizde ikinci golü görüp kaybetmek bizi üzdü"

12.05.2021, 00:03 Spor
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçının ardından

İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 41. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, hesapta olmayan bir kayıp yaşadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, "Tabii ki üzgünüz. Hesapta olmayan bir maçı kaybettik. Oynanan oyun beklediğimiz gibi olmadı. Kazanmak istiyorduk. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kazanma ihtimalimiz yüksek diye düşünürken kalemizde ikinci golü görüp kaybetmek bizi üzdü. Artık son maça bakacağız. Galatasaray'la aynı puandayız. Bazı şeyler kader, kısmet. Cumartesi günü ne olacağını göreceğiz. Sezon başından beri çok uğraş verdik, çok mücadele ettik. Umarım son maçta bunun karşılığını alırız." diye konuştu.

Sakatlığı bulunan futbolcuların son durumlarıyla ilgili de Yalçın, "Aboubakar yetişmez. Atiba dönecek. Belki Gökhan Töre dönebilir. Oğuzhan antrenmanlara başladı ama maç yapacak durumda olacağını düşünmüyorum. Ljajic'in durumu yarın belli olur. Elimizdeki kadroyla cumartesi günü kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

banner79
Yorumlar (0)