CHP Hollanda Birliği’nde görev değişimi! Yeni başkan belli oldu

CHP Hollanda Birliği’nde, uzun tartışmalar sonucunda başkan değişimi oldu

18.12.2022, 16:00 Genel
CHP Hollanda Birliği’nde görev değişimi! Yeni başkan belli oldu

Daha önce, yönetim kurulundan 6 üyenin imzasıyla başkan Bülent Çoban’ın görevine son verilirken yeni başkan Sufat Çelik oldu.

CHP Hollanda Birliği Başkanı Sufat Çelik, düzenlenen basın toplantısında, "Bugün burada 14 Aralık tarihinde yönetim kurulu kararıyla CHP Hollanda Birliğindeki Başkanlık değişimini bildirmek için bulunuyoruz. Gönül isterdiki, daha önce olduğu gibi sizleri kendi binamızda misafir edebilseydik. Maalesef binamızı enteresan bir şekilde boşaltmak zorunda olduğumuzu bizde oldukça geç bir zamanda öğrendik. CHP Hollanda birliği içinde başlayan sorunların görülmesinde zaten bu gelişme başlattı. Herkes bilgisi ve becerisi ekseninde çözüm odaklı fikirler üretmeli ve ekip çalışmasıyla sorunları sıralama ve çözüm bulmaya odaklanmalıdır. CHP Hollanda Birliği yönetim kurulu içinde oluşturacağı yeni bir görev dağılımı ve yetki paylaşımı ile bunu en güzel şekilde yapacağına inancım tamdır. Partimizin kuruluş amacına bağlı kalarak, Atatürk ilke ve inkilaplarını benimseyen yaklaşık 100 yıllık bir partinin temsilcisi konumundayız.

Hollanda da Cumhuriyet Halk Partisini en iyi şekilde temsil etmek şiarıyla çalışmalarımıza acilen başlayacağız. Eksiklerimizi gidermek üye ve vatandaşlarımızla birlikteliğimizi pekiştirmek için bütün çalışma gruplarımızla ülke genelinde bir seferberlik başlatmalıyız. Yönetim kurulu olarak Ankara Genel merkezimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda birliğimizin daha işlevsel görev yapabilmesi için bir değişime ihtiyaç olduğu kanısına varıldı. Bu bağlamda yönetim kurulu içinden yeni bir başkan ve uyumlu çalışabileceği ekiple yeni görev ve yetki paylaşımına gideceğiz. Yönetim kurulu içinde beni başkan adayı gösterip destekleyen arkadaşlarıma ,genel merkezimiz ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içinde yapacağımız yönetim kurulu toplantılarında görev değişikliği yada olası gelişmeleri siz değerli basın mensuplarıyla paylaşacağız. Öncelikle iki grup halinde sorunlarımız ve 2023 Türkiye genel seçimleri için çalışmalarımıza başlayacağız.Ne söylediysek onu yapacağımızı ne yaptıysak onu söyleyeceğimizi, şeffaf, hesap verebilir ve sorgulanabilir bir anlayışla bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla göreve hazırız" dedi.

Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluşuyor:

Sufat Çelik (Başkan)

Ahmet Fatih Gerçek (Sekreter)

Kamil Akyol (Muhasebe)

Döndü Yiğiter (Kadin Kolları Başkanı)

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Sadık Yağcı, Bülent Çoban, Alara Karakuyu, Doğan Selvi, İlhan Altundağ

Yedek üyeler:

Sonya Cakir, Turgut Akca, Yüksel Altınbaş, Mehmet Ayhan, Hakan Göksu, Erol Güldalı, Ayhan Pekdemir, Sadık Yağcı, Bülent Çoban, Alara Karakuyu, Doğan Selvi.

banner79
Yorumlar (0)