Yayçılı, Eşref Kerküklüye konuştu; çarpıcı açıklamalarda bulundu

Irak Türkmen Cephesi Ankara Temsilcisi Mehmet Kutluhan Yayçılı, gazeteci Eşref Kerküklü’ye verdiği açıklamada, Türkmen davasına vurgu yaparak, “Bu bir sancak yarışıdır, projelerimizle sancağımızı güzel yerlere taşıyacağız” dedi....

11 Ocak 2022, 19:29 Söyleşiler
Yayçılı, Eşref Kerküklüye konuştu; çarpıcı açıklamalarda bulundu

Irak Türkmen Cephesi Ankara Temsilcisi Mehmet Kutluhan Yayçılı, gazeteci Eşref Kerküklü’ye verdiği açıklamada, Türkmen davasına vurgu yaparak, “Bu bir sancak yarışıdır, projelerimizle sancağımızı güzel yerlere taşıyacağız” dedi. İşte ayrıntılar…

Türkmeneli coğrafiyesinde tanınan Türkmen Lider Şehit Mustafa Kemal Yayçılı’nın oğlu Mehmet Kutluhan Yayçılı’nın ITC Ankara temsilciliği görevine gelmesi, Türkmenler tarafından sevinçle karşılandı. 

Sancağımızı güzel yerlere taşıyacağız Mehmet Kutluhan Yayçılı

Geçtiğimiz haftalarda Irak Türkmen Cephesi’nde yapılan görev değişimlerini ve istifaları Kerküklü’ye değerlendiren Yayçılı, “Bu bir sancak yarışıdır, projelerimizle sancağımızı güzel yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

Davasına bağlı ekiple yolumuza devam edeceğiz Mehmet Kutluhan Yayçılı

WhatsApp üzerinden Eşref Kerküklü’nün sorularını yanıtlayan İTC Türkiye Temsilcisi Mehmet Kutluhan Yayçılı, “davasına bağlı yeni bir ekiple yolumuza devam edeceğiz.  ITC Ankara temsilciliğinden istifa edenler arasında Ali Hüseyin Beyatlı bey yirmi yıllık dostumdur, kardeşimdir.  Her zaman da dostum olarak kalacaktır. Ali beyin istifa kararını asla sorgulamıyorum, kararına saygım vardır. Onun desteğini her zaman arkamda his edeceğim, yapmış olduğu yazılı istifa açıklamasında, yeni gelen yönetimede destek olacağını beyan etmiştir ondan da beklenen budur. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmet içinde kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Söyleşinin tamamını dinlemek için alta yer alan manşet resimine tıklayın:

Yorumlar (0)