Bilirkişi Emad Türkmen, Eşref Kerküklü’ye konuştu: Ahmet Ömer Neccar suç işliyor

Türkmeneli Televizyon ‘müdür’ü Ahmet Ömer Neccar’ın, ırkçı-mezhepçi tutumu gündemden düşmüyor. Kerkük İş Müfettiş Birimi sorumlusu Emad Türkmen, gazeteci Eşref Kerküklü’nün sorularını yanıtladı. “Ahmet Ömer Neccar, suç...

20 Aralık 2021, 20:56 Söyleşiler
Bilirkişi Emad Türkmen, Eşref Kerküklü’ye konuştu: Ahmet Ömer Neccar suç işliyor

Türkmeneli Televizyon ‘müdür’ü Ahmet Ömer Neccar’ın, ırkçı-mezhepçi tutumu gündemden düşmüyor. Kerkük İş Müfettiş Birimi sorumlusu Emad Türkmen, gazeteci Eşref Kerküklü’nün sorularını yanıtladı. “Ahmet Ömer Neccar, suç işliyor” dedi.

Merkezi Irak'ın Kerkük kentin de bulunan görsel yayın organı Türkmeneli Televizyonu Ankara'dan gönderilen sözde ‘müdür’ Ahmet Ömer Neccar’ın ırkçı-mezhepçi tutumu Kerkük’te tartışılmaya ve tepki toplamaya devam ediyor.

Kerkük İş Müfettiş Birimi sorumlusu Emad TürkmenWhatsApp üzerinden Kerküklü’ye verdiği açıklamada şu sözlere yer verdi:

Ben bir hafta Türkmeneli TV konusunda müfettişlik görevini icra ettim ve devlet memurun çalışması doğru ve hukuki olmadığını belirttim. Ancak ya hepsini ya da hiç birini çıkarmamalarını ve bunun sorumluluğunu da iletim. 

Çift maaşlı insanları çıkardılar sonra bir kısmını geri aldılar bu doğru ve hukuki değildir. İşten çıkarılanlar bana müracaat etsin ben bu mağdurların durumunu dinlemek, bilmek isterim.

İki maaşlı çalıştırmak suçtur, Ahmet Ömer Neccar suç işliyor. Bana şikayet etsinler ben tekrar gelir Türkmeneli Televizyonunda gerekeni yaparım. 

Türkmeneli Kerkük İş Müfettiş Birimi sorumlusu Emad Türkmen'in verdiği açıklamayı izlemek için alta yer alan manşet resimine tıklayın:

Yorumlar (0)