Darbe sinyalini vermişti: FETÖ'cü Bülent Keleş'in İsveçteki lüks yaşamı ortaya çıktı

FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın genel yayın yönetmeni olan firari FETÖ'cü Bülent Keneş'in izine İsveç'in başkenti Stockholm'de ulaşıldı. Firari Bülent Keneş'in burada sürdüğü lüks yaşam dikkat çekti.

19.10.2022, 19:15 Genel
Darbe sinyalini vermişti: FETÖ'cü Bülent Keleş'in İsveçteki lüks yaşamı ortaya çıktı

Sabah gazetesinden Abdurrahman Şimşek’in haberine göre Bülent Keneş yaşadığı İsveç'in Akersberga bölgesinde bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Elinde bir poşetle alışveriş merkezinden dışarı çıkan ve arabasına binen Keneş’in etrafa endişe dolu gözlerle baktığı görüldü.

Endişeli ve tedirgin bir ruh hali içinde olduğu gözlenen Keneş, özel alışverişin ardından aracına binerek ikamet ettiği villaya gitti. Keneş, evine yakın bir konumda bulunan alışveriş merkezine sıklıkla gittiği ortaya çıktı. .

10 MİLYON LİRALIK VİLLA

Bülent Keneş’in Türkiye’den firar ettikten sonra Stockholm Skarholmen Bölgesi Fjardholmsgrand Caddesi’nde oturduğu evden Temmuz 2020’de Stockholm Österaker Bölgesi Akersberga Mahallesi Vikingavegen Sokak 54 Numara’daki villaya taşındığı belirlendi.

DARBE SİNYALİNİ VERMİŞTİ

FETÖ’nün medya tetikçilerinden biri olan Keneş, 15 Temmuz hain darbe girişiminden 8 gün önce yaptığı paylaşımda darbe sinyali vermişti. 7 Temmuz 2016 tarihinde saat 01.49’da Twitter’dan, “İyi bir çıkış yok artık! Kötü, daha kötü, en kötü çıkış var! Kötü olan darbe diyeyim gerisini siz tahmin edin” şeklinde bir paylaşım yapan Keneş, darbe girişimi öncesinde ihanetin sinyalini en net veren isimdi.

Keneş’in satın aldığı villanın bugünkü emlak piyasa değeri, yaklaşık 10 milyon lira civarında. Bülent Keneş’in firari olarak yaşarken bu lüks villayı nasıl satın aldığı ise merak konusu.

banner1
Yorumlar (0)