Denetime Takılan Gurbetçiden İlginç Savunma

Belçika plakalı aracın polis radarın takılması ile başlayan olay duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar..

29.04.2021, 23:03 Genel
Denetime Takılan Gurbetçiden İlginç Savunma

Polisler Türkiye içinde rutin çalışmalarına ve denetimlerine devam ederken kayıtlara düşen bir haber herkesi şaşkına çevirdi. Karantina öncesi araç denetimi yapan polis ekipleri şüpheli gördükleri araçları da denetlemeyi ihmal etmedi. Bahsi geçen olay ise Muratpaşa ilçesi Fahreddin Altay Caddesinde yaşandı.


 

Edinile bilgiye göre Belçika plakalı bir aracın ön plakasının olmayışı polisleri harekete geçirdi. Şüpheli durum üzerine aracı çeviren polis memurlarının beyanına göre araç sürücüsü istenen yerde durmadı. Polise mukavemet gösteren şoförün bu hareketi üzerine olay yerine birçok destek ekip gönderildi.


 

Sürücünün taşkın tavırları bunlarla sınırlı kalmadı. Türkiye yasalarına göre devlet memurlarına mukavemet göstermek suç iken Belçika plakalı aracın sahibi Bahtiyar M. söylemlerine devam etti.

Olaylar Büyümeye Devam Etti

İddialara göre sürücü Bahtiyar M. yaşanan bu olayların burada kalamayacağını ve ekiplerden şikayetçi olacağını belirtti. Polis memurları araç sürücüsünü karakola götürmek için hale yaptıklarında daha da değişik bir durumla karşılaştı.


 

Karakola gelmek istemeyen sürücü aracında 1 trilyon olduğunu iddia ederek polislere bir kere daha zorluk çıkardı. Kendi aracı ile karakola gitmek istediğini belirten sürücü aracında yüklü miktarda para olmasını da sebep olarak gösterdi. Ön plakanın olmayışı sebebiyle tutanak tutan polis memurları yaşanan bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.


 

5 tane mağazası olduğunu belirterek çok nüfuzlu olduğuna dikkat çeken sürücünün bu tavrı karşısında polis ekipleri soğukkanlılığını koruyarak sürücünün isteğine olumsuz yanıt vermedi. Şahsi araca binen bir polis memuru eşliğinde sürücü karakola götürüldü.

EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER

banner1
Yorumlar (0)