Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması "Kısa Filme Katkı Ödülleri"nin sahipleri belli oldu

- Uzun yıllar kısa film sektörüne katkı sağlamış kişi, kurum ve yayınlara verilecek ödülün bu yılki sahipleri oyuncu Murat Kılıç ve Tülin Özen ile yönetmen Hayri Çölaşan olarak belirlendi

07.06.2021, 22:57 KÜLTÜR-SANAT
Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması'nın "Kısa Filme Katkı Ödülleri" açıklandı.

Yılın en dikkate değer kısa filmlerini sinemaseverlerle buluşturacak yarışmada, uzun yıllardır kısa film sektörüne katkı yapan kişi, kurum ve yayınlara ödül verilecek.

Etkinliğin ilk yılında yönetmen Hayri Çölaşan, 2009'dan bu güne alanında güncel bir kaynak olan "kameraarkasi.org" web sitesiyle ödüle layık görüldü.

Yer aldığı uzun metraj filmlerdeki performansının yanı sıra genç yönetmenlerin kısa filmlerine destek veren ve rol alan oyuncu Murat Kılıç ile yer aldığı dizi ve filmlerdeki oyunculuğuyla seyircinin takdirini kazanan ve kariyerinin ilk yıllarından bu yana pek çok kısa filmde sinemaseverlerin takip ettiği Tülin Özen de ödül alacak isimler arasında yer aldı.

"Kısa Filme Katkı Ödülleri, yarışmanın kapanış töreninde takdim edilecek.

banner1
Yorumlar (0)