Amsterdam Havalimanı'nda yoğunluk nedeniyle çok sayıda sefer iptal edildi!

Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda çok sayıda uçak seferi yoğunluk nedeniyle iptal oldu. Havaalanı, yaşanılan yoğunluk nedeniyle çareyi yolcu sayısını azaltmakta buldu, en az 15 ila 20 uçuş ertelendi

02.05.2022, 22:58 Haberler
Amsterdam Havalimanı'nda yoğunluk nedeniyle çok sayıda sefer iptal edildi!

Avrupa'nın en yoğun havaalanları arasında yer alan Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda Cuma günü yaşanılan yoğunluk nedeniyle çok sayıda uçuş iptal oldu. Havaalanı, Cuma günü öncesi vatandaşları yoğunluk konusunda uyardı ve  personel arasındaki iş yükünü hafifletmek için havayollarından uçuşları iptal etmelerini istedi.  Check-in kontuarlarında uzun kuyruklar oluşan havaalanı yoğunluğu azaltabilmek için çok sayıda uçuş seferini iptal etti. 

YOĞUNLUK NEDENİYLE SEFERLER İPTAL EDİLDİ 

Geçtiğimiz hafta sonuda 47 uçuş iptal edilmiş ve binlerce kişi havalimanında mahsur kalmıştı. Avrupa’nın en yoğun havaalanları arasında yer alan Amsterdam Schiphol havaalanı, 2- 8 Mayıs tarihlerindeki uçuşların bir kısmının iptalini, daha önceden belirlenen uçuşlar için ise yeni yolcu alınmamasını istedi. Çok sayıda seyahat şirketleri yapılan kısıtlamalara karşı çıkarken, yoğunluk ile başa çıkamayan havaalanı işletmesinin yolcu azaltma talebinin doğru olmadığını ve faturanın kendilerine kesildiğini savunarak tepki gösterdi.

Yorumlar (0)