DENK Schiedamın'dan büyük başarı: Yabancı kökenli yaşlılara konut müjdesi

DENK Schiedam'ından büyük başarı! Woonplus Schiedam’ın, Groenoord semtinde, yabancı kökenli yaşlılar için 40 konut inşa edecek.

07.03.2022, 23:28 Haberler
DENK Schiedamın'dan büyük başarı: Yabancı kökenli yaşlılara konut müjdesi

DENK partisinin 2018 yılından bu yana yaptığı girişimler sonuç verdi.  DENK Schiedamın uzun çabası sonrasında yabancı kökenli yaşlılar için 40 konut inşa edileceğinin müjdesini verdi. Schiedamda Woonplus Groenoord semtinde yabancı kökenli yaşlılar için inşa edilecek konutlarda, yaşlıların konutlar hakkındaki istek ve taleplerinin de dikkate alınacağı belirtildi. 

DENK SCHİEDAMIN'IN UZUN ÇABASI SONUÇ VERDİ 

Şehir nufusunun yarısından fazlasının yabancı kökenli olmasına rağmen uzun yıllardır Schiedam kentinde bu hizmetin halka sunulmaması DENK partisinin 2018 yılındaki parti proğramında yer almaktaydı. Uzun çabası sonuç veren DENK Schiedamın listebaşı Ergin konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:  ‘Halkımızın yoğun desteği ile göreve geldiğimiz andan itibaren bu konunun üzerinde durduk. Nihayet yaşlılarımızın uygun konut erişmesinde büyük başarı sağladık. 14, 15 ve 16 mart tarihindeki seçimlerde inşaallah en büyük parti olarak sandıktan çıktığımızda bu tarz hizmetlerin daha güzelini ve Schiedam halkını kucaklayarak sunacağız’.

Yorumlar (0)