Hasan Tekten  UID Hollanda başkanı oldu

Uluslararası Demokratlar Birliği (UİD) Hollanda yönetim kurulu olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. UID Hollanda başkanlığına oy birliği ile Hasan Tekten seçildi. 

02.04.2022, 20:06 Haberler
Hasan Tekten  UID Hollanda başkanı oldu

Bugün (1 Nisan 2022) UID genel başkanı Köksal Kuş, UİD Kadın kolları başkanı Kübra Hülya Arıcı - Sorrentino ve Teşkilatlanma başkanı Mustafa Nihat Köklü’nün hazır bulunması ile gerçekleşen UID Hollanda olağanüstü genel kurulunda oy birliği ile Hasan Tekten UİD Hollanda başkanı seçildi.

(Fotoğraf kaynak: Platform Dergisi)

Tekten yaptığı konuşmada, önceki başkan Turan Atmaca ve yönetimine teşekkür etti. 

Hasan Tekten yaptığı konuşmada şunları dedi:

Oy birliği ile beni teşkilatımıza yeni başkan seçen tüm üyelerimize teker teker teşekkür ediyor, muhabbetlerimi arz ediyorum.

Bir önceki dönem başkanlığımızı yapan Turan Atmaca Başkanıma ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum. Sizinle birlikte çalışmak bizler için bir onurdu.

Yeni yönetimde yer alan arkadaşlarıma da başarılar diliyor, hoş geldiniz diyorum.

3 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen UİD Hollanda 4. Genel kurulu toplantısında Hasan Tekten Siyasi ve Hukuki İşler başkanı seçilmişti.

EŞREF KERKÜKLÜ | ÖZEL HABER

banner79
Yorumlar (1)
Abdul Mecid Ekber 1 yıl önce
UID, Millet için değil, Akp için çalışan bir örgüt olduğunuz apaçık la. Hepiniz dinle kandırıyor, doymuyorsuz. Örtbas ettiğiniz çocuk tecavüzlerininde hesabı sorulcak. O camide başınıza yıkılsın be. Dinden soğuttunuz la insanları. Negadar utanmazsız