Hişam Kasap: Ahmet Ömer Neccar’dan alacağımın tamamını aldım

Irak’ın Kerkük kentinde Kasap işi ile uğraşan İş İnsanı Hişam Kasap, Türkmeneli Televizyonu Müdürü Ahmet Ömer Neccar’dan alacaklarını aldığını, Gazeteci Eşref Kerküklü’ye yaptığı açıklamada bildirdi. İşte detaylar…

23.01.2022, 23:21 Haberler
Hişam Kasap: Ahmet Ömer Neccar’dan alacağımın tamamını aldım

Kasap sosyal medya üzerinden yaptığı bir görsel paylaşımla ve kerküklü’ye verdiği açıklama ile Neccar’dan alacaklarının tamamını aldığını söyledi.

Kerküklü, Kasap ile yaptığı görmesini sosyal medya sayfasından duyurdu. Kerküklü yaptığı yazılı paylaşımda, “Kasap ile yaptığımız görüşmede alacağının tamamını aldığını bildirdi” dedi.

İşte Kerküklü’nün yaptığı o görüşmenin yazılı açıklamasının tamamı:

Türkmeneli Televizyon Müdürü Ahmet Ömer Neccar’dan alacaklı olduğunu, zaman zaman dolandırıldığını dile getiren İş İnsanı Hişam Kasap ile az önce telefonla görüştüm. 

Kasap’ın günlerdir bir videosu sosyal medya üzerinden dolaşıma sokuldu. Videoda Hişam Kasap, “Ahmet abiden (Ahmet Ömer Neccar) alacağımı, son kuruşuna kadar aldım” diyor. 

Kasap’ın bu videosunu ilk izlediğimde fazla ciddiye almadım çünkü videonun ilk 11 saniyesinde, Kasap’ın neler söylemesi gerektiği anlatılıyor kendisine. Yani Hişam Kasap yönlendiriliyor ve konuşmuyor ama konuşturuluyor. Bu tutumu görünce, aklıma faşizan bir yöntemle konuşturulduğu düşüncesi geldi. 

Bugün telefonla yaptığımız görüşmede, bütün kutsalları üzerine yemin etti alacağının tamamını aldığına dair ve hiç bir baskı olmadan video açıklaması yaptığını sözlerine ekledi. 
Kasap’ın mağduriyetini haber yaparak kitlelere ulaştırmıştım. Fikr-i takip kapsamında ve okurun haberin devamındaki gelişmeleri öğrenmesi için, bu açıklamayı yapma gereği duydum. 

Selamlar,
Eşref Kerküklü

Hişam Kasap'ın paylaştığı videoyu izlemek için tıklayın

NE OLMUŞTU?

Hişam Kasap, 2015 yılında kısa süreliğine yüklü miktarda (20-30 bin Dolar) borç Ahmet Ömer Neccar’a vermişti. Neccar, “ben de başkası için aldım, 8 şahidim var” diyerek alınan meblağı geri ödememişti. Kasap, 2022 yılının ilk ayında yaptığı son paylaşımda alacağının tamamını aldığını dile getirdi.

banner79
Yorumlar (0)