Hollanda'da hava serinliyor! Gök gürültülü sağan yağmur geliyor!

Hollanda'da yaşanan aşırı hava sıcaklıklarının ardından, havalar soğumaya başlıyor. Hafta başından beri 40 derecenin üstünde seyreden hava sıcaklığının ardından gök gürültülü sağanak yağış geliyor.

20.07.2022, 15:56 Haberler
Hollanda'da hava serinliyor! Gök gürültülü sağan yağmur geliyor!

Hollanda hafta başından beri kavruluyor. Sıcaklıklar 40 derecenin üzerinde seyretmeye başlayınca vatandaşlara uyarı üstüne uyarı yapıldı.  Yaşanan hava sıcaklıklarının ardından müjdeli haber geldi. Sıcaklıkların 25 ila 30 derece arasına düşeceği ve gök gürültülü sağanak yağış yaşanacağı  tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde güneşli
Weeronline tahminlerine göre sabahki güneşli havanın ardından, ilerleyen saatlerde gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak. Güneybatıdan esen rüzgar karada zayıf ila orta şiddette, denizde ise oldukça kuvvetli esecek. 

Öğle saatlerinde sağanak yağış

Öğleden sonra batı kesimlerinde sağanak yağış görülebileceği tahmin edilirken, yağışların uzun sürmeyeceği düşünülüyor.  Sıcaklıklar batıda 25 ila 27 dereceye ve doğuda ise yer yer 28 ila 32 dereceye kadar yükselecek.

Gece gök gürültülü sağanak

Kısa süreli de olsa yağmur oranının fazla olacağı ve beraberinde dolu yağışının görüleceği tahmin ediliyor. Ülkenin geri kalanında ise sakin bir hava hakim olacak. 

banner1
Yorumlar (0)