Hollanda'da kan donduran olay! Bir evin arka bahçesinde kömürleşmiş kadın cesedi bulundu

Hollanda'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir evin arka bahçesinde kömürleşmiş kadın cesedi bulundu. Olayla ilgili bir kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

14.05.2022, 00:43 Haberler
Hollanda'da kan donduran olay! Bir evin arka bahçesinde kömürleşmiş kadın cesedi bulundu

Hollanda'nın Tilburg kentinde evin arka bahçesinde yanmış bir kadın cesedi bulundu. Polis, cuma günü sabah saat 09:30 sularında gelen ihbar üzerine evin arka bahçesinde yanmış kadın cesediyle karşılaştı. Kadının cesedini tamamen kömürleşmiş bir halde bulan polis olayla ilgili sorgulanmak üzere bir kişiyi emniyete götürdü. 

Kadının bir cinayete kurban gittiğinden şüphelenildiği belirtilen polis sözcüsü, kömürleşmiş vaziyette bulunan cesedin birkaç saattir orada olduğunun tahmin edildiğini ve olayın dün gece olduğuna inanıldığını aktardı.

Polis; tüm senaryoların gözden geçirilmek üzere geniş çaplı soruşturma başlatıldığını ve sorgusu yapılacak kişinin henüz zanlı olup olmadığının bilinmediğini aktardı.

Mahalle şokta!
Tilburg Gabardinestraat adresinde meydana gelen olay tüm mahalle sakinlerini şoka uğrattı. Brabant televizyonuna konuşan bazı mahalle sakinleri yaşadıkları şoku anlattı. Sözü geçen evde 30 yaşlarında bir kadın ve nispeten daha yaşlı bir adamın ikamet ettiğini aktardılar. Bunun yanı sıra evde kalan çiftin arasında yaşanan herhangi bir kavgaya şahit olmadıklarını da belirttiler

banner79
Yorumlar (0)