Hollanda'da kaybolan Ercan Öztürk soruşturmasında, polis yeniden arama başlattı!

Hollanda'da kaybolan Ercan Öztürk için polis yeniden arama başlattı. Soruşturma sırasında yeni ipuçlarına ulaşan polis, uzmanlardan oluşan bir ekiple, ormanlık alanda arama başlattı.

03.11.2022, 16:35 Haberler
Hollanda'da kaybolan Ercan Öztürk soruşturmasında, polis yeniden arama başlattı!

Hollanda'da kaybolan Ercan Öztürk için, yeni ipuçlarına ulaşan polis, soruşturma kapsamında yeniden arama başlattı. Polis, yeni ipuçları üzerine bugün Schalkhaar/Diepenveen civarlarında bir ormanlık alanda arama yaptı.  Arama işlemlerinin bir veya birkaç gün sürebileceği aktarıldı.

Ercan Öztürk 'ün ortadan kaybolması

28 Mart 2021 Pazar günü saat 16.00'da  Apeldoorn’daki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ercan Öztürk, evine yakın bir nokta olan Zuiderpark civarında bir kişinin arabasına bindi ve ikili Deventer istikametine doğru hareket etti. Öztürk'ün,Deventer’a varıp varmadığı hiçbir zaman öğrenilemedi. 

Ercan Öztürk'ün kaybolmasının ardından, polis Deventer Lebuïnuslaan adresindeki bir evi ve civarını aradı, fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadı. Polis, durumun çok şüpheli olduğunu, Öztürk'ün karısının hamile olduğu ve eve geri dönmemek için bir sebebinin bulunmadığı vurgulandı.  Polis Mayıs ayında yaptığı açıklamada ise Öztürk'ün bir suçun kurbanı olduğuna inanıldığını belirtti. Ekipler, Aralık ayında da gelen bazı ipuçlarını değerlendirerek, Schalkhaar ve civarlarında bir kaç ormanlık alanda arama çalışması yaptı. Bu çalışmalar da maalesef bir sonuç vermedi. 

Ercan Öztürk davasında soruşturmaya devam eden polis, çeşitli senaryolar üzerinde çalışıldığını belirterek, soruşturmaya devam edildiğini aktardı. Geçen uzun süreyi de göz önünde bulunduran polis ekipleri, Öztürk'ün cinayete kurban gittiğinden şüpheleniyor. 

Ercan Öztürk’ün bulunmasını sağlayacak veya soruşturma için önemli olabilecek bilgilere sahip vatandaşların, aşağıdaki telefon numaraları aracılığıyla gerekli birimlerle irtibata geçebileceği belirtildi.

İhbar hatları

  • 0900- 8844 veya 0800- 6070 nolu ihbar hattı üzerinden Polis Kriminal Soruşturma Ekibi ile
  • 0800 – 7000 nolu telefondan ve isim belirtmeden Suç İhbarında Bulunma (Meld Misdaad Anoniem) ile
  • 06-84342029 numarası üzerinden de Kriminal İstihbarat Ekibi (TCI) ile irtibata geçebileceği belirtildi.

banner79
Yorumlar (0)