Hollanda'da polis tbs kliniğinden kaçan iki mahkumun kimlik bilgilerini paylaştı!

Hollanda'da polis adli psikiyatri kliniğinden kaçan iki mahkumu arıyor. Makhumların kimlik bilgilerini paylaşan polis, mahkumların görenlerin derhal ihbar etmesi uyarısında bulundu.

22.06.2022, 23:46 Haberler
Hollanda'da polis tbs kliniğinden kaçan iki mahkumun kimlik bilgilerini paylaştı!

Hollanda'da polis tbs kliniğinden kaçan mahkumları arıyor. Salı akşamı Nijmegen'deki tbs kliniğinden kaçan mahkumların kimlik bilgilerini paylaşan polis,  kişilerin 24 yaşındaki Luciano Dijkman ve 27 yaşındaki Sherwin Benshomin Windster olduğunu duyurdu. 

DUVARA DELİK AÇARAK KAÇIRMIŞLAR

Polis, kimliği belirsiz kişilerin adli psikiyatri kliniğinin duvarında ekipman kullanarak bir delik açtığını, açılan bu delik sayesinde Dijkman ve Windster’in klinikten kaçırıldığını belirtti. Polisin yaptığı açıklamaya göre zanlılar, beyaz renkli, üstü açılabilen Volkswagen Golf marka bir araçla kaçtı.

MAHKUMLAR KARADAN VE HAVADAN ARANIYOR

Mahkumlar hem yerden hem de karadan aranıyor. Kaçakların nerede olduğu henüz bilinmese de uzman polislerden oluşan FastNL ekibinin soruşturmasının devam ettiği aktarıldı. Polis, kaçakları görenlerin derhal polisle irtibata geçmesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu ve dahası  kesinlikle bu adamlarla muhatap olunmaması gerektiğine de dikkat çekti. 

Polis açıklamasına göre kaçan kişilerin eşkâli:

2021 yılında silahlı soygun suçundan 5 yıl hapis ve zorunlu TBS tedavisi  cezasına çarptırılan Luciano Dijkman, normal bir yapıya sahip. Salı akşamı son görüldüğü anda üzerinde lacivert bir eşofman bulunan Dijkman 1,83 metre boyunda.

2019 yılında çifte gasp ve kurbanlardan birinin öldüğü silahlı soygun nedeniyle 5 yıl 6 ay hapis ve TBS'ye mahkum edilen Sherwin Benshomin Windster ise normal yapıda, 1.74 metre boyunda, 2 altın dişi ve göğsünde bir dövmesi bulunmakta. Kaçış sırasında üstünde kahverengi bir eşofman bulunuyordu

banner79
Yorumlar (0)