Hollanda Maasluis'de kan donduran görüntü! Aşağı atlamaktan korktu, yanarak can verdi!

Maasluis Jongkindstraat mevkiinde bir apartmanın üçüncü katında sabah saatlerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. İki itfaiyeci yaralandı.

21.06.2022, 22:57 Haberler
Hollanda Maasluis'de kan donduran görüntü! Aşağı atlamaktan korktu, yanarak can verdi!

Hollanda Maasluis'de çıkan yangında bir kişi aşağı atlamaktan korktuğu için yanarak can verdi. 

BİR KİŞİ ÖLDÜ, İKİ İTFAİYECİ YARALANDI 

Maasluis Jongkindstraat mevkiinde bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybederken, iki itfaiyeci yaralandı. İtfaiye sözcüsü, ilk ekiplerin olay yerine ulaştığı anda apartmanın ön ve arka kısmından alevlerin yükseldiğini ve normalin üzerinde duman çıkışının olduğunu belirtti.

“Atla, atla diye bağırdık!”
Aynı apartmanda ikamet eden Ali Balluok Hart van Nederland’a açıklama yaptı. Balluok açıklamasında üçüncü kattaki apartman sakini kadının balkona sıkıştığını fark ederek mahalleri ile birlikte çarşaf gerdiklerini ancak kadının atlamaktan korktuğunu belirtti.

Balluok yaşadıkları acıyı şu şekilde ifade etti: “Komşular ona atla atla diye bağırdı. Ne yapacağını bilmiyordu. Bağırdık; atla o zaman, sadece bacağın kırılır diye ama cesaret edemedi.” Ali Balluok’un ifadesine göre kadın balkonunda can verdi.

Yangın çıkan apartmanın karşısındaki apartmanda ikamet eden bir diğer mahalle sakini Johan van der Woude  ise kadının cesaret edip atlayamadığını ve bir müddet sonra balkonda yere çöktüğünü söyledi. Woude,  “o sırada her şeyin bittiğini anladık. Çok çok üzücü bir durum” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. 

''BİZİM İÇİN BİLE ÇOK AĞIR BİR YANGINDI''

İtfaiye sözcüsü bir itfaiyecinin yangının devam ettiği apartman katında bir evin kapısını kırarken yaralandığını belirtirken, diğerinin ise aşırı sıcak nedeniyle baygınlık geçirdiğini söyledi. İtfaiye sözcüsü,  "Bizim için bile çok ağır bir yangındı.” sözleriyle yangının büyüklüğünü dile getirdi.

Apartmandan tahliye edilen vatandaşlar, olay yerinde ambulans ekiplerince muayene edildi. Apartman sakinlerinin evlerine ne zaman dönebileceği hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yorumlar (0)