Hollanda Rotterdam Coolhaven metro istasyonunda kan donduran ölüm: Bir kişi vurularak öldürüldü

Hollanda Rotterdam Coolhaven metro istasyonunda bir kişi vurularak öldürüldü. Olayın nasıl ve hangi nedenle gerçekleştirildi henüz bilinmiyor. Polis, konu ile ilgisi olan vatandaşların emniyet güçleri ile irtibata geçmesi çağrısında bulundu.

12.07.2022, 01:23 Haberler
Hollanda Rotterdam Coolhaven metro istasyonunda kan donduran ölüm: Bir kişi vurularak öldürüldü

Hollanda metro istasyonunda kan donduran ölüm! Pazar akşamı saat 21:30 sularında gelen ihbar üzerine polis, Coolhaven metro istasyonunda vurularak öldürülmüş birinin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Görgü tanıklarından alınan ifadelere göre, olay günü birkaç el silah sesi duyuldu ve olay yerinden uzaklaşan koyu renkli bir araç görüldü. Verilen bilgiler henüz polis tarafından onaylanmadı. Polis ekiplerinin yaptığı açıklamada,  güvenlik ekipleri ve ambulansın olay yerine ulaştığında adamın cansız bedeni ile karşılaşıldığı aktarıldı. Olayın ne amaçla gerçekleştirildiği henüz bilinmezken, polisin araştırmaları devam ediyor. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerinin alındığını duyurdu ve bunun yanı sıra konu ile ilgili bir bilgisi olan vatandaşların emniyet güçleri ile irtibata geçmesi çağrısında bulundu.

banner79
Yorumlar (0)