Hollanda’da paket yüzünden kavga çıktı! Darp edilen kargocu hayatını kaybetti!

Hollanda'da kan donduran olay! Rotterdam kentinde paket yüzünden çıkan kavgada darp edilen kargocu hayatını kaybetti.

02.03.2022, 23:54 Haberler
Hollanda’da paket yüzünden kavga çıktı! Darp edilen kargocu hayatını kaybetti!

Hollanda’nın Rotterdam kentinde müşteri ile yaşadığı tartışma sonrasında feci şekilde dövülen 42 yaşındaki PostNL kargocusu, hayatını kaybetti.  Yaşanılan olay sonrası aldığı yaralar nedeniyle hastaneye kaldırılan kargocu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'ADAM ÖLDÜRME ŞÜPHESİNİN' AĞIR BASTIĞI KAYDEDİLDİ 

Polisin olaydan kısa bir süre sonra yaptığı soruşturmada, 29 yaşında olduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı. Yakalanan kişi halen gözaltında tutulurken, Savcılık sözcüsünün yaptığı açıklamada,  yaşananlar göz önüne alındığında ‘adam öldürme’ şüphesinin ağır bastığını kaydedildi. 
Sözcü ayrıca, olayla ilgili olarak görgü tanıkları arandığını ve olayı gören veya duyanların polise başvurması gerektiğini vurguladı.

“Şoktayız ve çok üzgünüz”
PostNL şirketinden yapılan açıklamada, “Düşüncelerimiz ailesine, arkadaşlarına ve meslektaşlarına yoğunlaştı. Onların yanındayız ve bu zor zamanlarda elimizden geldiğince onları destekleyeceğiz. Teslimat yapan kişinin, işini yaparken saldırganlığa veya şiddete maruz kalması kabul edilemez bir durum.” ifadesine yer verildi.

banner1
Yorumlar (0)