Koronavirüs'ün arttığı Hollanda'da cesetler, mobil konteyner morglara konulmaya başlandı

Covid-19 pandemisinde dördüncü dalganın sert bir şekilde hissedildiği Hollanda'da ölü sayısı yükselmeye devam ediyor. Günlük ortalama pozitif koronavirüs vakası sayısının 2O bine yaklaştığı ülkede hayatını kaybeden kişiler, seyyar mobil konteyner morglara konulmaya başlandı.

01.12.2021, 15:15 Haberler
Koronavirüs'ün arttığı Hollanda'da cesetler, mobil konteyner morglara konulmaya başlandı

Hollanda'da, Covid-19 salgınında artan vaka sayıları ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı yükselmeye devam ediyor. Cenaze şirketi DELA, ülkedeki birçok cenaze merkezinin önüne özel soğutmalı konteyner morglar yerleştirdi.

Hollanda'da  koronavirüse bağlı olarak gerçekleşen ölü sayısı, her geçen gün artmaya devam ediyor. Günlük vaka sayısının 20 bine ulaştığı ülkede cenaze şirketi DELA, birçok cenaze merkezinin önüne özel soğutmalı konteyner morglar yerleştirdiğini duyurdu. İlk başta Nijmegen, Leiden, Roermond, Eindhoven,Goes ve Den Bosch olmak üzere 10 farklı kente seyyar mobil morgları yerleştiren DELA, bu konteynerlerin 6'sının kullanılmaya başlandığını duyurdu.

Birileri öldüğünde hayır demek istemediklerini, bu yüzden de ilk önlem olarak bu soğutma ünitelerini çözüm olarak gördüklerini belirten DELA sözcüleri, üyelerinin cenaze merasimlerinin sorunsuz geçmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

banner79
Yorumlar (0)