Muhammed Mustafa Çakmakçı kimdir? Gelecek Partisi ile bağı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun şahitliğinde Bursa'da evlenen Muhammed Mustafa Çakmakçı, evliliği dolayısı ile gündeme geldi. Peki Çakmakçı kimdir? Gelecek Partisi ile bağı nedir?

05.07.2021, 13:10 Haberler
Muhammed Mustafa Çakmakçı kimdir? Gelecek Partisi ile bağı

Davutoğlu'nun şahitliğinde Bursa'da evlenen Çakmakçı'nın kaleminden özgeçmişi: 

İstanbul’da doğup Bursa’da büyüdüm, aslen Kerküklü’yüm. İstanbul Kültür Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünden mezun oldum. Öğrenimin bir dönemini öğrenci değişim programı kapsamında Çekya Brno Teknoloji Üniversitesi’nde tamamladım. Arapça dil eğitimini 2013’te Ürdün Zarqa Üniversitesi’nde, İngilizce dil eğitimini 2017’de Londra Docklands Yüksekokulu’nda tamamladım. 


Şu  anda Roma Sapienza Üniversitesi’nde Mimarlık ve Kentsel Dönüşüm alanında Yüksek Lisans eğitimime devam etmekteyim.


Müziğe küçüklükten beri ilgim var. 2015’te Uluslararası Ezgi Ses Yarışması ’nda Türkiye birincisi olarak ülkemizi onurla temsil ettim. ’Döneceğim’ ve ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ adlı ilk 2 solo parçam 2018’de yayınlandı. 


En sevdiğim şey ufkumu genişletmek ve farklı kültürleri tanıyabilmek amacıyla gezmek. Bugüne kadar 35’i aşkın ülkede bulunmak nasip oldu.


Bir genç olarak etrafımıza da faydalı olabilme temennisiyle aktif olarak Sivil Toplum çalışmalarında bulundum. Farklı memleketlerden ve farklı alanlardan arkadaşlarımızla bağımsız olarak yürüttüğümüz çalışmalar ile bu amacı gütmeye çalıştık.


Siyasete ilk adımımı üzerime düşen sorumlulukla gençlerin temsiliyeti için Gelecek Partisi’nin kuruculuğu ile atmış oldum. 


Ülkemizin geleceği için birlikte güzel işlere vesile olabilmemiz ümidiyle.

banner79
Yorumlar (0)