Oğuzhan Asiltürk neden vefat etti? Oğuzhan Asiltürk kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti. Asiltürk, bakanlık görevlerinin ardından da Türk siyasetinin önemli isimlerinden biridir. Bir süredir hastanede tedavisi devam eden Asiltürk’ün vefat haberini Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş duyurdu. Oğuzhan Asiltürk kimdir, neden vefat etti? 

01.10.2021, 10:31 Haberler
Oğuzhan Asiltürk neden vefat etti? Oğuzhan Asiltürk kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan Oğuzhan Asiltürk, son zamanlarda sağlık problemleriyle gündemde gelen Asiltürk yaşamını yitirdi. Siyasi yaşamında önemli görevlerde yer alan Asiltürk’ün vefat haberini açıklayan Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş “Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı muhterem büyüğümüz  Oğuzhan Asiltürk  beyefendi Hakk'ın rahmetine kavuştu... Mekanı cennet, makamı a'li olsun.. Milli Görüş camiamızın başı sağolsun” Açıklamalarında bulundu.

OĞUZHAN ASİLTÜRK KİMDİR 
1935 Malatya Hekimhan da dünyaya geldi. Oğuzhan Asiltürk, İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu oldu. Bir dönem Ankara ve Malatya milletvekili olarak da görevlerini icra eden Asiltürk, aynı zamanda İçişleri Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevlerinde de bulundu. Evli ve  4 çocuk babası olan Oğuzhan Asiltürk koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk, Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle İstanbul'da hastaneye kaldırılmış, ardından partiden yapılan açıklamada Asiltürk'ün zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle fenalaştığı ve Ankara’ya getirilerek tedavi altına alındığı bildirilmişti.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş “Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı muhterem büyüğümüz  Oğuzhan Asiltürk  beyefendi Hakk'ın rahmetine kavuştu... Mekanı cennet, makamı a'li olsun.. Milli Görüş camiamızın başı sağolsun” Açıklamalarında bulundu.

banner79
Yorumlar (0)